Ahoj, může mě někdo zkušenější poradit kde nejlépe najít slušné letenky pro 2 osoby s odbaveným zavazadlem do PUJ případně SDQ ? Repektive jestli koupit už ted, nebo čekat zda bude levněji nebo se něco objeví ?  Skyscanner nic moc nenabízí, v jednu chvíli jsem něco objevil na Google letenkách přes American (přestup v NY), ale ted se k tomu již nemůžu propracovat a nejlevněji mě to hledá okolo 27k za osobu. Pelikán a spol. už jsou s cenami úplně jinde.  Asi by mě nevadil i případný dlouhý přestup, udělali bychom si případně výlet po městě. Jsem trochu vázán termínem, musí to být mezi 27.6-27.7 s tím, že bychom chtěli být v Dominikánské minimálně 14-18 dní. Ideálně z Prahy, v případě dobré ceny Mnichov nebo Vídeň Děkuji předem za ochotu a pomoc    .

Letenky do Dominikánské v červenci

Založil ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, může mě někdo zkušenější poradit kde nejlépe najít slušné letenky pro 2 osoby s odbaveným zavazadlem do PUJ případně SDQ ? Repektive jestli koupit už ted, nebo čekat zda bude levněji nebo se něco objeví ? 

Skyscanner nic moc nenabízí, v jednu chvíli jsem něco objevil na Google letenkách přes American (přestup v NY), ale ted se k tomu již nemůžu propracovat a nejlevněji mě to hledá okolo 27k za osobu.
Pelikán a spol. už jsou s cenami úplně jinde. 

Asi by mě nevadil i případný dlouhý přestup, udělali bychom si případně výlet po městě. Jsem trochu vázán termínem, musí to být mezi 27.6-27.7 s tím, že bychom chtěli být v Dominikánské minimálně 14-18 dní.

Ideálně z Prahy, v případě dobré ceny Mnichov nebo Vídeň

Děkuji předem za ochotu a pomoc

0

Pokud už to systém nenabízí, doporučuju ještě jednu možná vhodnou alternativu, kterou může být zakoupení dvojích letenek. Evropa - USA + USA - DR. Letenky ze Států, když se to vhodně nakombinuje (obvykle s přestupem, např. na menší letiště STI/POP, nebo open-jaw), šly v pohodě sehnat i do 8000 za RT.

0 Citovat

Např. v terímnu 2.7 - 19.7, Air Europa z Mnichova, necelých 23 tisíc

Bez "dlouhých přestupů", na cestě tam 2h v Madridu, na cestě zpět 4h tamtéž.

0 Citovat

Díky, kouknu.
čekat asi nemá cenu že ?

0 Citovat

Taky zalezi na tom, co tam pak chces delat, s kym letis, kde chces bydlet a jestli jezdit na vylety nebo komplet okruh na vlastni pest. Treba zajezdy z Nemecka ted stoji na leto na 16 dnu vcetne letu (13 noci) do AI 4*hotelu 45,000 Kc na osobu (a urcite bude i neco levnejsiho v jinych strediscich nez Punta Cana) - a mas v tom krome letenky  transfer, ubytovani a jidlo bez starosti - pak muzes nektere dny byt v tom hotelu, uzit si to poradne na plazi, jine dny vyrazit pryc a vracet se vecer nebo proste nekdy prespat jinde, podle chuti na miste, co a jak delat. Nebo bych to klidne risknul a objednal bych si ten zajezd az na posledni chvili za lepsi cenu (zejmena pokud muzes risknout, ze misto sem v nejhorsim muzes letet nekam jinam). 

0 Citovat

Praha,  British Airways, 29.6. - 21.7, 21.800 Kč. Jen je to kombinace Heathrow - Gatwick. Vídeň podobně.

0 Citovat

Tu kombinaci British Airways s prechodem LGW-LHR jsem take nasel, ale z odpovedi teda umyslne vynechal. v ramci vzorku, co jsem pro tazatele zkousel, mi to davalo tenhle prejezd na 4h prestupu, coz mi prislo celkem hazardni :) 

0 Citovat

Děkuji všem, kombinaci British Airways jsem také našel, akorát za vyšší cenu :-(

Lukas888 - nad tím už jsem také přemýšlel, že to je varianta, ale neuvědomil jsem si, že můžu čekat na dobrou cenu :-)

0 Citovat

Tenhle routing jsem zrovna před týdnem proletěl. Za mě opruz. Kromě taxíku, který prodražuje cestu, si musíš v LGW znovu vystát frontu na checkin, protože potřebují vidět to QRko do Dominikánské. Takže nedoporučuju

Tesna napsal(a):

Praha,  British Airways, 29.6. - 21.7, 21.800 Kč. Jen je to kombinace Heathrow - Gatwick. Vídeň podobně.

2
8 reakcí