Kuřárny na letištích MUC, VIE, SIN a BKK
Prosím, víte někdo, zda na těchto letištích (Mnichov, Vídeň, Singapur a Bangkok) existuje něco jako kuřárna pro tranzitní cestující? Já osobně to nepotřebuji a proto jsem to nikdy nezjišťovala, ale tentokrát letím s manželem, který je kuřák, myslím tím normální cigarety, ne elektronické. Minule jsme do Thajska letěli přes DXB a tam kuřárny byli, v BKK a v SIN už si to nepamatuji. Na letištích MUC a VIE jsem ještě nikdy nebyla. Předem moc děkuji.
V Mnichově kuřárny "smoking lounge" jsou normálně roztroušené po terminálu.
Ale i v době, kdy jsem byl kuřák, jsem tam teda neměl odvahu vlízt, a radší jsem si cigo odpustil. Protože tam stačí vlízt, pět minut tam pobýt, a vyleze individuum smrdící zbytek dne kouřem :)
Tak teď jsem narazila na tento odkaz ohledně BKK, třeba se to bude také někomu hodit: https://airportpuff.com/bangkok-...eas-guide/
Našla jsem i odkaz na kuřárny v USA a v Asii, ovšem z roku 2019, je tam i SIN, ale nevím, zda to ještě platí: https://airflyby.com/airport-smoking-areas/
Bohužel v tom Mnichově tam určitě manžel do té kuřárny vleze a bude tedy strašně smrdět, ale naštěstí na letu MUC-SIN nebudeme sedět vedle sebe, vzala jsem radši pro oba sedadla do uličky.
Omlouvám se, že jsem položila dotaz dříve než jsem se pokusila vyhledat na internetu. Nakonec jsem tam našla vše. Každopádně děkuji, že jste mi poradili.
Kouření škodí a ještě po něm páchne oblečení. Co takhle zkusit něco nového - slyšela jste už o fentanylu?
Zdravím! Takže jsme zpět z Thajska a mohu poreferovat ohledně těch kuřáren. Na letištích v Mnichově, Singapuru a Vídni byly kuřárny snadno k nalezení a nebylo to ani tak hrozné, jak zde někdo psal, manžel z nich vždy vyšel a ani nesmrděl, jak jsem se obávala. Ovšem na letišti BKK opravdu kuřárny nejsou, ptali jsme se na to. Ale musím říct, že jsem fakt ráda, že nekouřím a nemusím toto řešit.
V Bkk jsou kuřárny pouze v některých saloncích. V singači jsou i veřejné venkovní. Vím o jedné u Sunflower garden. V Mnichově jsou pouze ty šílené budky, kde stačí inhalovat.
V Mnichove jsou krasne moderni prostorne Camel kurarny s perfektnim odvetravanim, takze z nich clovek nijak nesmrdi.
V BKK se hulí jedině ve venkovní kuřárně v Miracle lounge poblíž D5, která je jinak mizerná a pak jsou kuřárny v tom satelitním terminálu, jedna je za McDonaldem, myslím u S115.