Prosím, víte někdo, zda na těchto letištích (Mnichov, Vídeň, Singapur a Bangkok) existuje něco jako kuřárna pro tranzitní cestující? Já osobně to nepotřebuji a proto jsem to nikdy nezjišťovala, ale tentokrát letím s manželem, který je kuřák, myslím tím normální cigarety, ne elektronické. Minule jsme do Thajska letěli přes DXB a tam kuřárny byli, v BKK a v SIN už si to nepamatuji. Na letištích MUC a VIE jsem ještě nikdy nebyla. Předem moc děkuji.   .

Kuřárny na letištích MUC, VIE, SIN a BKK

Založila ve fóru Letiště

12 reakcí

Prosím, víte někdo, zda na těchto letištích (Mnichov, Vídeň, Singapur a Bangkok) existuje něco jako kuřárna pro tranzitní cestující? Já osobně to nepotřebuji a proto jsem to nikdy nezjišťovala, ale tentokrát letím s manželem, který je kuřák, myslím tím normální cigarety, ne elektronické. Minule jsme do Thajska letěli přes DXB a tam kuřárny byli, v BKK a v SIN už si to nepamatuji. Na letištích MUC a VIE jsem ještě nikdy nebyla. Předem moc děkuji. 

0

V Mnichově kuřárny "smoking lounge" jsou normálně roztroušené po terminálu.

Ale i v době, kdy jsem byl kuřák, jsem tam teda neměl odvahu vlízt, a radší jsem si cigo odpustil. Protože tam stačí vlízt, pět minut tam pobýt, a vyleze individuum smrdící zbytek dne kouřem :) 

4 Citovat

https://maps.viennaairport.com/a...index.html

0 Citovat

Tak teď jsem narazila na tento odkaz ohledně BKK, třeba se to bude také někomu hodit: https://airportpuff.com/bangkok-...eas-guide/

Našla jsem i odkaz na kuřárny v USA a v Asii, ovšem z roku 2019, je tam i SIN, ale nevím, zda to ještě platí: https://airflyby.com/airport-smoking-areas/

Bohužel v tom Mnichově tam určitě manžel do té kuřárny vleze a bude tedy strašně smrdět, ale naštěstí na letu MUC-SIN nebudeme sedět vedle sebe, vzala jsem radši pro oba sedadla do uličky. 

0 Citovat

Omlouvám se, že jsem položila dotaz dříve než jsem se pokusila vyhledat na internetu. Nakonec jsem tam našla vše. Každopádně děkuji, že jste mi poradili.

0 Citovat

Kouření škodí a ještě po něm páchne oblečení. Co takhle zkusit něco nového - slyšela jste už o fentanylu?

7 Citovat

Sue: O Fentanylu jsem slyšela, ale manžel je dosti konzervativní. 

1 Citovat

Zase je výhodou, že v kuřárně už kouřit vůbec nemusí, stačí jenom inhalovat. 

0 Citovat

Zdravím! Takže jsme zpět z Thajska a mohu poreferovat ohledně těch kuřáren. Na letištích v Mnichově, Singapuru a Vídni byly kuřárny snadno k nalezení a nebylo to ani tak hrozné, jak zde někdo psal, manžel z nich vždy vyšel a ani nesmrděl, jak jsem se obávala. Ovšem na letišti BKK opravdu kuřárny nejsou, ptali jsme se na to. Ale musím říct, že jsem fakt ráda, že nekouřím a nemusím toto řešit. 

0 Citovat

V Bkk jsou kuřárny pouze v některých saloncích. V singači jsou i veřejné venkovní. Vím o jedné u Sunflower garden. V Mnichově jsou pouze ty šílené budky, kde stačí inhalovat.

0 Citovat

V Mnichove jsou krasne moderni prostorne Camel kurarny s perfektnim odvetravanim, takze z nich clovek nijak nesmrdi.

img-9525.jpg
img-9526.jpg

0 Citovat

V BKK se hulí jedině ve venkovní kuřárně v Miracle lounge poblíž D5, která je jinak mizerná a pak jsou kuřárny v tom satelitním terminálu, jedna je za McDonaldem, myslím u S115.

0 Citovat

Doplňuji foto ke kuřárně na BKK.

bkk.jpg

0
12 reakcí