Turkish airlines
Dobrý večer, prosím o informaci, zda-li někdo má zkušenost. Turkish airlines nám posunuli let cca o 45 minut a my se dostáváme do "potenciálních" problémů s tím, že v cílové destinaci nemusíme stihnout let s jinou leteckou společností. Letíme až za 4 měsíce. Komunikace s call centrem, hledání na jejich webu absolutně bez šance. Má někdo zkušenost, prosím, se zrušením takto posunutého letu? Vrací letecká společnost peníze? Děkuju moc za případné zkušenosti s tímto problémem. Radek
Nám posunuli let o 2 hodiny, keď si vyhľadám rezerváciu v ich aplikácií tak tam mam možnosti: akceptovať zmenu, zmeniť si 1 krát let zadarmo na iný, zrušiť rezerváciu a vrátia mi všetky peniaze... letíme ale za 6 mesiacov takže to zatiaľ nechávam tak a mam flexibilnu rezerváciu ktorú môžem bezplatne zrušiť.... ak si to kupoval u Turkish tak pozri v ich aplikácií alebo podobne by to malo byt aj na stránke tam som ale nepozeral... ak si to kupoval niekde inde, budeš to musieť riešiť tam kde si to kúpil.....
@janicek: Dřív bylo možné i měnit příletovou a odletovou lokalitu. Můžeš prosím dojít těsně před potvrzení a kouknout se, zda to jde? Mně to u open-jaw letenky buď hází chyby nebo počítá doplatek. Ale ta může mít jiné podmínky.
Cca rok dozadu som mal zrušený let z Krakova, chcel som to zmeniť na Vieden a v aplikácii to nešlo, volal so teda do Turkish a tam mi tetuska povedala, ze to ide zmeniť na iné odletove miesto ale len v rámci nejakých ich "zon" alebo tak nejako to povedala... teda z Krakova to na Vieden zmeniť nevedela ale na Budapest mi to v pohode prehodila... ponúkala mi aj Bukurešť a ešte nejaké iné mestá ..... takže ak to odvtedy nemenili tak by to na nejaké iné letiska mohlo ísť, najlepšie bude asi tam zavolať ale keď budem prehadzovať túto rezerváciu tak dám vedieť ci to išlo, tiez to chcem skusit nejako pomeniť....
Ty zóny jsou jejich award regiony: https://www.turkishairlines.com/...d-tickets/
Podle toho Krakov na Vídeň změnit jít měl. Ale najít schopnou tetu nebo strýce na infolince bývá u nich umění.
Tu rok starou policy znám. Spíš jde o to, jestli stále platí. Pokud ano, určitě ne na open-jaw letenky. Právě proto se ptám.
V minulosti ze zpátečky bez problémů vytvořena open-jaw. Změny HAN-PRG na DPS-PRG, ALA-PRG na KTM-PRG (to už šlo jen v aplikaci a ne na webu) a CPT-PRG na LUN-PRG.