Přímo na stránkách Aegean je k dispozici error fare za krásných 200 €, proklikal jsem se až k platbě.  .

[A3+ET] BUD-ADD v C za 200 €

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Pokud to bezpečnost dovolí, rád se vydám mimo město.

0 Citovat

No, ona bezpečnost možná nedovolí ani to město... 😅

3 Citovat

akurat pozeram nejakeho typka na YT Davud Akhundzada ktorý je v ADD a teda nevyzerá to tam ''nebezpečne''

0 Citovat

Nesmíš vypadat na místě jako chodící bankomat, ale naopak žádat místní při každé příležitosti o almužnu...to dost pomáhá.

9 Citovat

Zajímavá představa. 😆

0 Citovat

To je úplně v poho - přijdeš do Sheratonu a když ti portýr přinese kufry na pokoj, zeptáš se ho jestli nemá 100 dolarů, že jsi na suchu a ten hotel je dost drahý...pak určitě nedá tip nějakému gangu, aby tě přepadli.

A také je dobré zmínit alkoholismus a hodně nemoci, včetně onkologických, aby tě nepřepadli třeba kvůli orgánům.

5 Citovat

Mıchal napsal(a):

No, ona bezpečnost možná nedovolí ani to město... 😅

Z čeho usuzujete? Dle doporučení vlád všech možných i nemožných zemi byste nesměl nikam. 

1 Citovat

A já bych se ještě zeptal těch šťastlivců, kteří stihli koupit, zda by tam jeli i za normální cenu letenky. 

0 Citovat

Za podobnou v economy asi ano.

0 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

No, promrhal... v Etiopii je spousta zajímavostí, ovšem celkem by mě zajímalo kolik těch "šťastlivců", co to koupili, uvidí i něco jinýho než metropoli. 

Zase kolko sa toho da stihnut v Etiopii za vikend, ze :)

Je to jedno, uz zacinaju rusit

0 Citovat

Hi Miroslav,

We regret to inform you that your flight with order number  has been cancelled by the airline.

tak ja uz hotovo :)

3 Citovat

Ani to tak dlouho netrvalo :-).

No aspoň toto vlákno bylo dobré k tomu, aby Sue některé neználky poučíla, jak se mají v podobné zemi oblékat a s trochou její tak typické nadsázky i chovat. Třeba to v budoucnu někdo využije. 
Jinak já jsem obdržel rovněž právě informaci od Gotogate, že není třeba studovat, kam bych se chtěl podívat. 

0 Citovat

ja som nastudoval a aspon si rozsiril vseobecny prehlad, ked uz nic ine :D

5 Citovat

Jojo. Taky jsem si něco přečetl a obohatil se. Ale přiznávám, že za normální cenu bych letěl jinam. Jestli je to už mou pohodlností nebo tím, že v podobné zemi se solocestovatelům necestuje nejlépe, těžko říct.Asi oboje.

Cali mi teď psal, že letenky napřímo zatím drží. No první pořeší OTA a pak dojde i na ně.

1 Citovat

Tak u mě už GameOver, kupováno u Student Agency

1 Citovat

cali.....zober mi nejakd kilko - dva...letenku som nestihol...dik

0 Citovat

Ten přiveze tak velké houby :-)

0 Citovat

U Aegeanu také ruší a to jsem měl květen :(

0 Citovat

aspoň ušetříte 62 USD za vízum. Za jedno město (pro většinu), ve kterym je celkem prd k vidění, je to docela hodně :-)

1 Citovat

Osobně bych do toho města ani nejel. Skoro nikdy jsem nebyl v hlavním městě. Až na výjimky.

1 Citovat

Taky zrušeno. Za těch 5 tisíc bych tam letěl i v economy. 

3 Citovat

floodland napsal(a):

A já bych se ještě zeptal těch šťastlivců, kteří stihli koupit, zda by tam jeli i za normální cenu letenky. 

Já ano, pravděpodobně bych se však nevracel z ADD, ale spíš z Džibuti a strávil v zemi více času.

1 Citovat

Kdyby  tam někdo opravdu strašně chtěl vyloženě do Etiopie –  alternativa je za 361€ z Vídně, od soboty do soboty na 2 týdny. Je tam několik termínů v červnu, v basicu se zavazadlem 23 kg a přestupem v Jeddah. Sice ne přímo přes Saúdii, ale přes Expedia, ale ta cena není úplně špatná asi. 

img-7863.jpg

2 Citovat

Za ty prachy se dá sehnat i z Varšavy Ethiopian (přímý let s mezipřistáním), pokud to má někdo rozumně daleko.

9 190 Kč

Let je operován 787, Saudia lítá nově úzkotrupými. A pokud někdo (mrk mrk) nevydrží 9 hodin bez tvrdého chlastu, tak Ethiopain Airlines, na rozdíl od Saudie, alkohol nabízí.

4 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

[citace="jokker"]

a je v té ADD aspoň jedna věc zajímavá?

Je. Ovšem pro lidi, kteří o zemi neví vůbec nic, nemá význam seriózně odpovídat.

[/citace]Proč nemá? Ptám se na město, neptám se na celou zemi. a dotaz nebyl ironie. Odpov졞eHilton, není špatná pokud je pokoj za jejich 5.000 bodů a má třeba zajímavej bazén, tak je to dobrá zašívárna

0