To je úplně v poho - přijdeš do Sheratonu a když ti portýr přinese kufry na pokoj, zeptáš se ho jestli nemá 100 dolarů, že jsi na suchu a ten hotel je dost drahý...pak určitě nedá tip nějakému gangu, aby tě přepadli.
A také je dobré zmínit alkoholismus a hodně nemoci, včetně onkologických, aby tě nepřepadli třeba kvůli orgánům.
No, promrhal... v Etiopii je spousta zajímavostí, ovšem celkem by mě zajímalo kolik těch "šťastlivců", co to koupili, uvidí i něco jinýho než metropoli.
Zase kolko sa toho da stihnut v Etiopii za vikend, ze :)
No aspoň toto vlákno bylo dobré k tomu, aby Sue některé neználky poučíla, jak se mají v podobné zemi oblékat a s trochou její tak typické nadsázky i chovat. Třeba to v budoucnu někdo využije. Jinak já jsem obdržel rovněž právě informaci od Gotogate, že není třeba studovat, kam bych se chtěl podívat.
Jojo. Taky jsem si něco přečetl a obohatil se. Ale přiznávám, že za normální cenu bych letěl jinam. Jestli je to už mou pohodlností nebo tím, že v podobné zemi se solocestovatelům necestuje nejlépe, těžko říct.Asi oboje.
Cali mi teď psal, že letenky napřímo zatím drží. No první pořeší OTA a pak dojde i na ně.
Kdyby tam někdo opravdu strašně chtěl vyloženě do Etiopie – alternativa je za 361€ z Vídně, od soboty do soboty na 2 týdny. Je tam několik termínů v červnu, v basicu se zavazadlem 23 kg a přestupem v Jeddah. Sice ne přímo přes Saúdii, ale přes Expedia, ale ta cena není úplně špatná asi.
Za ty prachy se dá sehnat i z Varšavy Ethiopian (přímý let s mezipřistáním), pokud to má někdo rozumně daleko.
9 190 Kč
Let je operován 787, Saudia lítá nově úzkotrupými. A pokud někdo (mrk mrk) nevydrží 9 hodin bez tvrdého chlastu, tak Ethiopain Airlines, na rozdíl od Saudie, alkohol nabízí.
Je. Ovšem pro lidi, kteří o zemi neví vůbec nic, nemá význam seriózně odpovídat.
[/citace]Proč nemá? Ptám se na město, neptám se na celou zemi. a dotaz nebyl ironie. Odpov졞eHilton, není špatná pokud je pokoj za jejich 5.000 bodů a má třeba zajímavej bazén, tak je to dobrá zašívárna