Delta Air Lines
Ahoj,
v březnu letíme WAW - LHR - JFK. V Prvním segmentu máme s BA jídlo napsané, LHR - JFK s Deltou máme NO MEAL.
Opravdu neposkytují občerstvení pro economy? Tarif O
Díky za odpovědi
Ahoj, ja jsem taky letela LHR-JFK s Deltou, dostala jsem akorat pytlik minpreclicku a jeden drink.
Neletel jsem sice pres Atlanik zrovna s Deltou, ale bezne jidlo vzdy bylo To by snad musel byt nejaky TS charter aby dali jen preclicky
Letěli jsme to samý v září a s BA do Londýna jsme dostali oříšky a pití, je to krátký let. Dál pak s Deltou spoustu jídla - teplé, bageta, sýr, dezert, pak ještě chodili se snackem a čoko krémem a ještě pak byla zmrzlina. Takže asi tři jídla, letělo se přes den. Cestou zpátky jsme letěli přes noc, takže jsme dostali večeři a ráno snídani. Jen na nás zapomněli s pitím, a pak když jsme si řekli o čaj, tak jsem dostali něco naprosto nechutného, přišlo mi to jako smíchaný čaj s kafem. Ale jinak jídlo standard a hlad jsme neměli.
Smarja, pardon, spletla jsem si Heathrow s Chicago O'Hare. Na vnitrostatnich linkach Delta nedava plny jidlo, ale na zaoceanskych tedy urcite jo.
Tak se omlouvam za mystifikaci, jeste ze je tu tolik kontroloru
Ja jsem letela zrovna minuly ctvrtek s Deltou z Portorika do New Yorku a z New Yorku do Zurichu. Na prvnim letu jsme dostali balicek, kde byla minibageta se syrem a sunkou a cokoladka a samozrejme jezdili s napoji. Na letu z New Yorku do Zürichu jsme dostali nejprve precliky , nasledne teple jidlo (vyber ze 3 menu - pasta ci kureci prso ci kurei salat) a cca hodinu pred pristanim jeste snidani (teply senvic s vajickem. S napoji chodili stale....
Děkuji za odpovědi!
Ještě bych měl jeden dotaz... Letenka je vystavena pod Virgin Atlantic, letíme s Deltou, ale máme FF Air France.
Předpokládám, že se nám míle nepřičtou, ledaže bychom si založili FF od Delty, nebo ne?
Delta ofiko oznamila restart letni linky PRG-JFK - doufejme ze nam nasadi misto B767 neco novejsiho, aspon A330 ;) Doufam, ze uz to tady neprobehlo predevcirem a nebudete se mi zase posmivat :D
Vice takovych zprav ;)
Ahoj, máte nějaké zkušenosti s Delta connection? Chystal jsem se koupit letenky New York- Washington, většina letů ten den za stejnou cenu a o dvě hodiny později, když chci letenky zaplatit cena vyskočila na 2x… - u všech letů. Je možné, že cena za pár dní opět klesne?
na jakou cenu to skocilo, resp. z jaké?
ceny one-way letenek Delty JFK-IAD na tento rokjsou celkem nudně stejně stabilní na celá dlouhá období:
brezen - kveten zacinaji na 3720 Kc
cerven - srpen zacinaji na 4600 (sezona - leto)
zari do zima zase za 3720
Takze odpoved je jednoducha - pokud vam tam ted ("po zdrazeni") sviti na cerven cena kolem 4600, tak zadne snizeni necekejte (bude to stoupat) a to ze vam pred dvema hodinama svitilo neco vyrazne mensiho je jen nejaka nahoda ... a pokud vam tam sviti neco vyrazne vyššiho, tak je to divné (jo, na nejaky konkretni let to muze byt, pokud uz jsou vyprodana levna mista)
Měl jsem zpáteční kolem 2800 nyní 4400…
taky jsem měl dojem, že bude letenky výhodnější koupit později, ale vzhledem k tomu, že pod 2800 jsem je ještě neviděl pochybuji, že něco takového zrovna v mém termínu a časech nastane.
ok, pokud jde o zpatecni, tak tam je krasne videt, ze se to zacina vyprodavat a nejlevnejsi booking classy mizi.
na cerven zpatecky nekdy za 2800, jindy za 4900.
levnejsi to nebude - bude to stagnovat a s blizicim se dnem odletu to pujde nahoru
(a rozhodne neplati tvrzeni, ze je nesmysl ted kupovat letenku na cerven).
Ahoj, měl bych dotaz na přebookování letu. Mám zakoupené letenky BER - JFK v basic economy (tarif E) a čas letu byl změněn, což vede k možnosti změny zdarma.
Má cenu se pokoušet o přebookování odletového letiště na Prahu, jestli nebude na lince náhodou někdo, kdo by to pustil. Podporu přes chat jsem již neúspěšně zkoušel, ale napadlo mě, jestli bych nebyl například s telefonátem úspěšnější..
Dá se případně argumentovat tím, že je pro ně tato výměna výhodná, vzhledem k tomu, že letenky na můj termín jsou momentálně podstatně dražší z Berlína?
Ahoj, jo urcite zkus, zavolej na česky cislo. Mě takhle prošla změna z Vídně na Prahu, ale tam byl let úplně zrušen, ne pouze změna času.
Určitě se zkusit zeptat. Řešil jsem několikrát s českou pobočkou a snaží se dost vyjít vstříc. Pokud narazíte na někoho kdo nechce pomoci, volat znova další den. Jsou schopni vyřešit hodně, ale musí se chtít.
Tak jsem volal na české číslo a bohužel neúspěšně - bylo mi řečeno, že Praha není alternativním letištěm pro Berlín a proto to prý nelze udělat.
Má cenu to ještě zkoušet, u výše uvedené změna z Vídně na Prahu také podle mě není Praha alternativním letištěm..
Mimochodem, překvapilo mě, že podpora na českém čísle probíhala v angličtině.
Většinou by alernativou mělo být jiné letiště ve stejné zemi. Takže Mnichov, Frankfurt a podobně by prošlo.