Bali - duben - červen
Sháním co nejlevnější letenku na Bali ideálně z Prahy (pokud by byla hodně dobrá cena tak i Mnichov) někdy v termínu duben - červen. Spíše dříve, kdy je ještě v Čechách hnusně Zůstat chci minimálně 14 dnů.
Zatím jsem našel nejlevnější s Korean Airlines za 18800,- osoba. Myslím si ale, že se dá sehnat i levněji.
Díky předem
Na ty měsíce se dostaneš třeba s Air France z Prahy pod 16k do Jakarty, odtud leť do Denpasaru s některou z nízkonákladovek (Air Asia atd.). Myslím ale, že by se dala najít i levnější kombinace - hledej PRG -> CGK, KUL, SIN a odtud patřičnou nízkonákladovkou, už se to zde probíralo.
Určitě se dá najít i něco levnějšího, ale jak říká Bear, jen pokud ti nevadí cestu rozdělit na víc letenek
Tak se mi podařilo najít relativně pěknou letenku přes Singapore (cena za 2 osoby):
http://clip2net.com/s/3b7OK4E
16950 na osobu s Air France, řekl bych i s velice pěknými časy na přestup. Asi do ní půjdu, myslíte, že se ještě vyplatí počkat?
To je určitě hezká cena. Můžu se zeptat, jak jsi Letušku přiměl, aby ti nabídla takhle nízkou cenu? Mně na stejný dotaz vyhazuje o několik tisíc dražší letenky.
Také by mě zajímalo, jak se dá docílit takové ceny. Já mám stejný routing na Letušce za 18.653,- Kč/pax. Vypadá to na neaktualitu ceny.
Ten termín a ta cena už tam opravdu není. 3.6 už tam nikde nevybíhá, takže orpavdu chyba nebo vyprodáno, bohužel i já jsem zaváhal a nekoupil hned jak mi to nabídlo....
Zajimava cena je Budapest - Kuala lumpur za 13000 s Air France. Nabizim kredit se slevou cca 2400. (vice na viewtopic.php?f=44&t=2075 ) Kdyz se sleva rozdeli mezi 2 osoby tak je cena 11800. Odtud zpatecka s Airasia za 2000. S tou slevou je zajimava cena i Jakarta nebo KL z Prahy s Airfrance.
Tak jsem našel ještě jednu možnost, sice ne tak komfortní, ale pořád docela dobrá cena
12.5. s Turkish Airlines do Jakarty přes Istanbul, zpět 28.5 za 28 754
z Jakarty do Denpasar za 185 EUR s AirAsia
Celkem tedy cca 33900,- pro 2 osoby
Kdyby někdo chtěl na StudentAgency mají letenku v termínu 17.4 - 6.5 za 15 941,-
http://clip2net.com/s/3bKnKVh
My bohužel koupily ten samý termín minulý týden o 1500 dráž