Cebu Pacific - mezinárodní lety 1PHP
Aktuální promo od filipínců umožňuje nakoupit letenky se základním farem 1 PHP. Bohužel je server tak přetížen, že na to pečem abychom něco utvářeli
Musím říct, že s Cebu Pacific nemám zrovna dobré zkušenosti. Během mého pobytu na Filipínách mi nebylo umožněno z důvodu tajfunu odletět, letenka nešla přebookovat, ale šla stornovat, avšak dosud jsem peníze za stornovanou letenku neobdržela (přišlo potvrzení storna). Na emialy nikdo také nereaguje.
este doobeda som sa prebil do ich rezervacneho systemu ale ceny mali daleko od 1PHP ( alebo teda od akejkolvek rozumnej ceny )...
Objednené na 19.11.-28.11. Ideme pozrieť len na Filipíny, času nie je vela, preto ak mate niekto skusenosti s Filipinami, zaujimalo by ma na ktory ostrov sa vybrat. Priroda, plaze su najvacsie priority. Inak stale ziadna letenka v maili a zabudol som si opisat aj booking number, tak snad je vsetko ok.
Taky mi nepříšla confirmace do mailu.
Ozval jsem se jim přes formulář na jejich webovkách a během chvilky mi to poslali
Tak mě bohužel neodpověděli ani na formulář. Peníze mám stále blokované, ale email žádný. Dokonce mi nepřišel ani email o odeslání toho formuláře, i když to na těch stránkách uváděli.
Booknute Filipiny v termine 22.11.-5.12. za 1 AED. Bookoval som cez aplikaciu, nakolko mi stale padalo spojenie cez net. Potvrdenie mi prislo takmer okamzite.
Ahoj,
nám sa podarilo kúpiť letenky Dubaj-Manila a spať koncom novembra cez aplikáciu, nebola tam možnosť vymazať sedadlá, tak to bolo za 354 AED pre dve osoby, z účtu tiež odišli okamžite a potvrdenie bolo o chvíľu v maili, neskôr sa mi podarilo cez stránku Manila-Cebu a spať za 1557 PHP, peniaze z účtu odišli tiež hneď, ale potvrdenie neprišlo, to sa dalo ale vygenerovať z ich stránky po zadaní dátumu odletu, mailu a destinácie. Vďaka za tip.
No máš pravdu, nešiel som nižšie a stálo ma to pár eur nabudúce budeme múdrejší, dik za avízo a neboj sa, nenaštval si ma
Cebu ma celkom prijemne ceny doplatkov za batozinu:
https://www.cebupacificair.com/Pages/fee-summary.aspx
Domaci let (online) (15kg) za necele 4 eura a ten Dubaj za cca 18 euro jeden smer/osoba. Myslim ze pre dvoch ludi to staci.
Ahoj,
mel bych nejake dotazy na (zkusene) cestovatele... tak jako nekteri sem vyuzil akci CEBU a mam pokrytou cestu Praha - Sydney.
V tuto chvily mam 2 moznosti :
a, pokracovat smer Hawai - letenka s Jestarem do Honolulu aktualne kolem 8000,-
b, otocit to zpatky na Thajsko - letenka s AirAsia do Bankoku aktualne kolem 5000,-
Moje dotozy :
a, Nemate nekdo zkusenosti na trase Sydney-Honolulu? Je ta cena nejake dno plus minus nebo se vyplati cekat?
b, To same co v pripade a, ... lze tu cenu povazovat za natolik zajimanou, ze nema cenu cekat kvuli par stovkam a jit do toho?
Standartni vec typu... sakra... Z Prahy do Sydney me to vyjde na 4,5k tak proc platit takovy kotel za jine destinace.-)
Ano, jsem zmlsanej... ja vim.-)