Dokoupení zavazadel RyanAir
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda nyní stačí koupit pouze letenku (BLAVA-DUBLIN) a např. den před odletem, až budou nabalená zavazadla, dokoupit příslušný počet a hmotnost kufrů. Letím na měsíc a nyní netuším kolik a jak těžkých kufrů budu mít.
Děkuji Vám
Měl byste mít v rámci rezervace přístup do "Manage My Booking" (odkaz např. v mailu) - tam se pak dá zavazadlo přidat nejpozději 2 hodiny před odletem: http://www.ryanair.com/cz/terms-and-con ... edbaggage/
Jde to i pak na letišti, ale už je to dražší.
Chci se zeptat. Podařilo se někomu dokoupit priority případně odbavené zavazadlo pouze na jednu cestu? Když to dám na cestu tam tak automaticky naskočí i nazpět....
No právě že ani tam to nevidím. Jde zvolit jen možnost pro všechny lety a všechny pasažéry ( a to já nechci ) - myslím priority. Batoh jde specifikovat pro pasažéra a let ale ten je drahý jak priority na oba lety, to si tam tu flašku radši pošlu poštou :)
Zdravím, mám dotaz. Mám zakoupeny dvě jednotlivé letenky pro 2 pasažéry. Pardubice-Londýn a Londýn-Brno. Koupeno před měsícem, odlet za dva měsíce. Nyní bych chtěl dokoupit "Priority a 2 zavazadla na palubu" co Ryanair nabízí za 180 Kč/os. a nebo za 8 liber v případě letu z Londýna. Problém je v tom, že když si to v administraci dám do košíku, tak mi to jde zakoupit vždy pouze pro obě osoby, tedy při letu z Pardubic nikoliv za 180 Kč, ale za 360 Kč. Z Londýna nikoliv za 8 liber ale za 16 liber. Neví někdo, jak na to? Díky
Nechci zakládat nové téma, tak se také zeptám zde. Každý den mi chodí ty samé emaily ohledně limitu pro palubní zavazadlo pro můj nadcházející let. Nikdy v emailu není možnost se odhlásit z těchto emailů. Psal jsem na podporu a prý mi s tím nepomohou. Setkal se taky někdo s podobnou neschopností?
(Pokud emal označím jako SPAM, riskuji, že mi do SPAMu spadne i důležitý email).
rysmen napsal(a):Aaaaa super, díky! :)
Ono je to mimochodem napsané i v průvodci,https://www.cestujlevne.com/lete...st/ryanair , sekce Zavazadla. 😉