[A3] Praha - Heraklion za 2.672 Kč (prázdniny)
Máme tu pár letenek do Řecka na přímých letech z Prahy. V ceně příruční zavazadlo a POUZE jedno místo, vyjma prvního týdne v září, kde jsou místa dvě
http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... round_trip
22.6. - 29.6.
24.8. - 31.8.
31.8. - 7.9.
Na tohle presne cekam, akorat potrebuju odlet nejdriv 1.9. .. Zatim sem tuhle akci pokazdy bud propasnul nebo jsou blby terminy (potrebuju max tyden)
Ahoj, určitě už Vás to taky napadlo... Ale můžu to sem hodit pro inspiraci Když se totiž nakombinuje PRG-ATH-HER-PRG, tak když si člověk šikovně navolí data odletů, tak se na prázdniny pohybuje cena od 3600, což je taky velmi slušný !
No do Aten me nikdo znova dobrovolne nedostane, nicmene nasel jsem na zari i zajimavejsi terminy (PRG - HER s A3) za 3000kc zpatecni a meli volne 2+ sedadla.. Just check it.. (Nakonec jsme se ale rozhodli ze poletime LM s hotelem, protoze diky moji flexibilni pracovni situaci neni jiste co bude v zari )
No jsem se blbě vyjádřila let ATH-HER tam samozřejmě není, bylo to myšleno s přesunem po vodě, což jak jsem koukala vychází na 29E trajektem přes noc, což se taky dá no není to vyloženě pro koupáky, ale pro lidi co by rádi viděli atény ve spojení s odpočinkem u moře je to podle mě fajn. Teď mi nějak nefunguje Vaše vyhledávání letenek, nicméně včera jsem našla ty letenky na termín 9-24.8 přílet do ATH a odlet HER aby to teda bylo jasné