Jizni Afrika - moznosti cestovani
Ahoj,
Priblizne od kvetna budu pracovne na 2 roky v Jizni Africe (Johannesburg). Neporadite mi, kde hledat levne letenky z JNB po okoli (Mauritius, Zanzibar, safari, exotika) pripadne nejake slevy na ubytovani v primorskych mestech (Cape Town, Durban etc)?
Dival jsem se na letenky zpet do CR, nejlevnejsi jsem nasel s Turkish Airlines pres Istanbul za 14k zpatecni - myslite, ze se da najit levneji? Termin - kolem Vanoc 2015 (pulka prosince / pulka ledna)
Diky za jakykoli tip.
Honza
ahoj
já jsem byla v JARu loňský únor. Do JNB jsme letěli s LH, ale co tak koukám, tak nejlepší nabídky mají vážně Turkish. 14,000,- je super cena co se týče letenek do ZNZ apod, tak to ti neporadím. Určitě ale musíš navštívit národní park Kruger... je to to nejhezčí, co jsem kdy viděla. V JNB jsme si půjčili auto a hurá do parku a poté do Swazijska také krásné
A jak je to s ridicakem? Vim, ze se jezdi vlevo, ale potrebujes nejaky mezinarodni ridicak, nebo Ti staci normalni?
Diky za tipy, za ty dva roky snad stihnem procestovat spoustu mist
ano, jezdí se tam vlevo... první den to byla docela sranda hlavně na křižovatkách ) ale pak už se to dalo... jinak mezinárodní řidičák po nás v JNB nechtěli, ale mohli ho chtít... spíš si ho nechte udělat.. stojí to 50,-