Gambie
Ahoj všichni...
Vueling opět udělal akcičku na Gambii... Zpáteční letenka z Barcelony se dá pořídit se všemi poplatky za 220 Euro...
Před týdnem jsem se odtamtud vrátila a všem velice doporučuji... paráda...!!!
Např: Odlet - 21.4.2015 návrat 9. 5. 2015
Ahoj, tak to by si mohla rozpisat ako tam bolo ak si najdes trocha casu Ako je to z vizami, bezpecnost a dalsie informacie Ty si letela tiez s VUelingom?... Dufam ze sa mi tiez podari niekedy sa tam pozriet
Určitě mám v plánu o tom něco napsat.... Tam jsme letěli s Ryanairem do Bruselu odtamtud do Manchesteru a pak Thomas Cook do Banjulu, jelikož původní letenky od Gambia bird padly, díky tomu, že týden před odletem nám přišel mail, že ukončili činnost.. Hrozná 30-ti hodinová cesta - už nikdy více!!! Zpátky jsme letěli s Vuelingem cca 15 hod na cestě a totální pohoda... Vízum neřešte, po příletu dostaneš automaticky na letišti vízum na 28 dní... Rozhodně všem doporučuji, dle mého velice bezpečná země na procestování, za celých 14 dní se nám nestalo ani jednou, že bychom se cítili ohrožení a to jsme cestovali i za tmy..
Po vodě jsme se neplavili, objížděli jsme ji kolem dokola jejich bus taxi (doprava místních) . Nezapomenutelný zážitek