Kdy se vyplácí koupit
Zdravím. Možná offtopic nevím. Píšu prvně a rád bych potřeboval radu od zkušených cestovatelů.
Kdy se tam vyplácí kupovat si letenku z přes Ryanair. Chci letet 28 nebo 29 dubna. Mám si ji už objednat nyní či čekat na nějaké různé akce. ¨
Popř jak to je třeba se slevovýma kodama ? Dají se někde sehnat ? Děkuji za odpovědi
Ahoj, hodně záleží na tom kam by ses chtěl podívat, ale Ryanair má docela slušné ceny... Já bych zase až tak moc neotálela, jelikož dle mé zkušenosti, čím blíže k termínu, tím dražší letenka.. Tyhle letecké společnosti mají docela často akce... A jak je to se slevovýma kódama, tak to netuším, vždy jsem čekala na promo akce různých společností na destinaci, kterou jsem si vybrala...
Že se vtírnu k dotazu... Loni jsme kupovali na srpen letenku Praha-Bari s wizzem za cca 2000. Kupovala jsem v březnu. Letos bychom chtěli z Bratislavy do Alghera, letenka zase nejlépe kolem 2000-2500tis. Myslíte, že je to ještě reálné? (: Většinou to bývá nejvýhodnější 3 měsíce předem, ale s tím létem, nevím... Díky
Já mám v plánu letete 29.Dubna.. Z Londýna do Prahy. Je to ted docela levné cca za 900kč. Tak se ptám zda si ještě nějak počkat aby to bylo na 500-600kč. Nebo to koupit rovnou ted
Přidám se s dotazem. Máme v plánu Mallorcu v červnu z Krakowa. Nyní je cena kolem 3500 Kč zpáteční letenka / osoba, což mi ještě přijde dost Nevíte jestli ještě vyčkávat? Co tak sleduju, tak nyní se objevují akce na duben/květen, takže nějaká šance, že by se něco objevilo na červen by tu být mohla. Na druhou stranu, červen už je pomalu začátek sezóny, tak jestli vůbec budou mít potřebu jít s cenou dolů...