Kyrgyzstán - léto 2015
Ahoj,
nemáte někdo prosím tip na levnou letenku do Kyrgyzstánu? Stropová cena je 8 tis czk vč. všech poplatků a případného přibližování se k místu odletu. Termín je od června do července 2015, ideální délka pobytu jsou 3 týdny.
Díky za všechny tipy.
Za tyto peníze jsem to tam v létě nenašel. Zatím nejlevnější s Turkish Airlines a Pegasus je za cca 10,5 tis czk.. Hledám levněji, pokud bude:-) V jakých datech to bylo za těch 8 100,- ? Děkuju.
A co tak letet do Alama Aty a pak pozemni cestou do Kyrgystanu. Treba z Berlina jsou letenky k mani s Ukraine airlines za 7700 zpatecka.
a tak to nakombinovat pres Moskvu. Koupit 2 zpatecni letenky zvlast.
Praha - Moskva- Praha - tato casto stoji s Air Serbia pres belehrad 204 USD.
Moskva-Bisek-Moskva - 18.6. - 9.7. stoji treba 179 usd zpatecka na osobu s Aeroflotem.
9400 kc cca. neni to zadna vyhra, ale pored neco.
Je to Ukraine International Airline (UIA) a letí se přes Kyjev. Ale nebál bych se toho. Dave tady dával dokonce recenzi, jak s nimi letěl (tady). Bojové oblasti se samozřejmě vyhýbají. Sám jsem si s nimi koupil letenku na letošní léto do Pekingu.
Jinak ty letenky jsou např. tady, na polské obdobě Pelikána, takže snad minimálně na tom Pelikánovi by to mělo jít najít.
Ahoj,
jenom malá poznámka. Zatímco pro Kyrgyzstán platí bezvízový styk, pro Kazachstán nikoliv. Tím pádem je nutno s částkou za vízum počítat. Nicméně i tak může být tato trasa skvělá.
Btw. toto léto zvažuji přesně stejnou pouť
Zdravím,
Z vlastní zkušenosti musím říct, že určitě nejlepší a i nejlevnější cesta do Kyrgyzstánu (pokud není akce na letenku, kterou jsem zde do teto destinace viděl bohužel pouze jednou), připlatit si za super služby Turkish airlines 2 500,-.
Které by jsi stejně musel dat za vízum v Kazachstánu a pozemní dopravu z něj.
Jinak Kyrgyzstan pecka a vřele doporučuji, připadne spojit s Uzbekistanem.
Ahoj, ne doporučují pres Kazachstán a Uzbekistán, Moskva, věřte mi já jsem slecna s Kyrgystanu, Praha-Istanbul-Bishkek asi bude správní vybor.