rumbo.fr, viajar.com - diners
Aktuálně se dají koupit letenky na Ryanair jednosměrné od €2,14 a zpáteční od €2,74
Termíny hlavně v květnu (ale i červnu) z Prahy do Brém, Londýna (STN), Bruselu (CRL) a z Brna do Londýna (STN), Eindhovenu.
S přestupem se dá najít i MAN, DUB, RYG, BCN, MAD, CPH, BUD, TRF, WAW, GOT...
Do 3 eur je jen pár termínů, ale spousta termínů je např. do 10 eur.
(Brno - Londýn 19/05/2015 - 03/06/2015 €6,50)
(Praha - Brémy 19/05/2015 - 21/05/2015 €2,84)
Kdo by neměl Diners kartu, můžu mu letenky koupit.
Ahoj, můžu někoho s Dinersem poprosit o booknutí pro dva lidi PRG<->LHR od Ryanairu? Info bych poslal přes SZ nebo mailem. Moc díky
Tak vyřešeno, díky moc.
Ahoj Soundmane,
jsem tady nový, proto se omlouvám za případný irelevantní, nebo hloupý dotaz Kdyžtak mě prosím oprav nebo pouč.
Bylo by možné booknout s dinersem let:
Zpáteční pro 2 lidi RyanAirem:
22.4.2015 Brno → London (Stansted)
25.4.2015 London (Stansted) → Brno
Byla by tam nějaká sleva?
co ja pozeram nieco vyse 10 euro/osoba/jednosmerny let sa da zhodit tiez mam diners keby bolo treba.
Antone, to je moc pěkné. Pojďme do toho Jinak nemůžu psát Pm, jsem nově registrovany a nepovoli mi to.
2 zpatecni letenky se daji koupit za 29 euro. Jestli mas rb, fio, zuno nebo mbank, napis sem mail, muzu to koupit obratem.
Aktuální akce http://cestujlevne.com/majove-letenky-z ... em-718-kc/ se dá na rumbo koupit za €0,18, což je cca 5 korun
To je otázka vždycky... nicméně jsem za tuhle cenu koupil už 4 kusy a za euro a pár centů několik dalších.
Tak s Maestro a slevovým kódem na rumbo.es za €0,12
Ale je potřeba přidat pojištění, jinak vyjde mínus.
Ahoj, je tu ještě někdo, kdo by nám pomocí nějáké karty zlevnil cenu letenek u ryanair? Jednalo by se o 4 letenky x 2 osoby, aktuální cena 4000 na osobu. Prosím o kontaktní mail do zprávy nebo sem na forum, děkuji
Radši bych potřeboval srazit one way let Ryanem 10.10. BOD - OPO . Jenže nemám ani dinersku ani maestro a voucher one way nebere
Opět zrumbované Brémy z Prahy, 30.6. tam a 2.7. nebo 4.7. zpět.
Cena €4,70 za jednoho, €5,12 za dva, €6,90 za tři, €8,72 za čtyři atd.
Byl jsem tam teď od úterý do čtvrtka a je to moc hezké město.
Z letiště jste tramvají v samém centru za 10 minut.
A každý den tam létá taky třeba Beluga z Toulouse... Dneska zalétávali nějaký nový Airbus, když jsem čekal na let do Prahy, a 2x si s ním dali touch and go.
Spousta dalčích termínů v červnu je za cca 630 korun, takže je Rumbo neukáže...
Ale ukáže třeba:
6.6. - 9.6. €5,14
9.6. - 11.6. €5,14
27.6. - 30.6. €5,14
15.8. - 18.8. €11,88
Ide nejako zrumbovat aj multicity letenky? Chcel by som pozriet PRG-HEL, RIX-PRG s air baltic, no ceny za jednosmerne su uplne ine ako za spiatocne, a taketo multicity sa mi tam nedari vyhladat...
inak to rumbo uz funguje len na Dinersky ? povodne to islo na MC Debit ... co se dejeeee ?
A jak mne poucil kolega rumi jinde, na rumbo.es jsou s maestrem i ty za 630 korun za €3,50
zdravím, málem jsem pohřbil malagu do kytek a teď na rumbo.fr je za 115 e PŘES VIAJAR. Nemám diners, jen kartu visa. Co dělat ? Děkuji za INFO!!!
Zdravim. Shanim letenku na konkretni termin z Amstru do Prahy. Pres tyto servery mi to cenu shodi max o 20ecek na nejakych 80 za jednosmernou. Chapu to teda dobre, ze tyhle servery shodi vzdy fixni castku (treba prave tech 20ecek) a ne procenta z ceny letenek?
Diky za info