Ahojte, skusal uz niekto cez rumbo kupovat letenky so Smartwings? Nasiel som tak letenky v sucte o cca 100 Eur lacnejsie, ale neviem, ci si potom budem moct u Smartwings zmenit email a pojde vsetko hladko.
Já se omlouvám, opět si zahraju na Grammar Naziho (Dave se mi asi po zkušenostech z Koreje bude smát, protože poznal, jaké to je mít nablízku lingvistu ), ale:
– večeře = dinner, čte se [dinr] – restaurace, občerstvení, snack bar = diner, čte se [dajnr]
Chápu, že jde o žert, ale Diners [dajnrs] prostě večeří přezdívat nelze.
Jinak k tématu nic nemám, tak jdu zase rychle někam zalézt.
Zdar chlapi, Mam na Vas otazocku. Kupoval som 4 letenky pre rodinu cez diners, cez stranku rumbo, vsetko prebehlo bez problemov, lenze dilinovia z Ryanairu zmenili o cca 5,5 hodin odlet a prave som obdrzal email z ryanairu, ze bud im potvrdim zmenu casu, alebo mam pravo na refundaciu. Preto by som sa chcel spytat, je s refundaciou cez rumbo a cez dinners nejaky problem, alebo pokial vyplnim dotaznik ktory mi zaslali, pridu mi rovno peniaze na kartu, nejde to nejak cez rumbo a nepridu tie peniaze im? Resp. tie peniaze na diners sa potom daju aj realne nejak vyuzit, ci to tam budem mat ako keby doplneny "kredit" v hodnote leteniek? Zatial mam s diners kartou len tento jediny pripad, preto sa ospravedlnujem za taketoto asi az prilis jednoduche otazky. Dakujem za odpovede, Pekny den.
Pokud si u Ryanu nedohodnes neco jineho, tak vrati penize Rumbu a to ti da bud voucher na pristi nakup (za plne ceny) platny rok, nebo ti vrati penize na kartu minus 20e. Lepsi je voucher rovnou od Ryanu nebo jina dohoda s Ryanem.
v případě zrušení letu musí rumbo vrátit celou částku na kartu. srážky si mohou uplatňovat pouze pokud je to storno na vyžádání zákazníka.
ale jak říká soundman73, v tomto případě je výhodnější domluvit se s ryanairem na refundaci na vaši kartu nebo ukecat rebook na jiný let nebo voucher na co nejvyšší hodnotu.