Edinburgh duben, květen
Ahoj všichni, chystám se na výlet do Edinburghu. Termín nejlépe duben nebo květen, kombinace dopravy je mi jedno, ráda se po cestě někde podívám. Dlouhé cestování mi nijak nevadí, v Norsku jsem přežila 26 hodin ve vlaku Přímé letenky mi přijdou opravdu drahé. Začala jsem i přemýšlet nad letenkou do Londýna a pak busem nahoru se zastávkama v zajímavých místech. Budu ráda za každý tip
Přeprava po Anglii není zrovna nejlevnější. Osobně jsem letěl z Katowic do Glasgow a vychází to dost levně u Wizzair. Do Edinburghu to je pak cca hodina autobusem.
Díky za radu, to by asi šlo. Ale docela uvažuju, že využiji služeb Megabusu a trochu se podívám i po Anglii.
Já jsem předloni dělala krátký skotský trip z Londýna - Megabusem do Inverness (cesta přes noc, takže pohoda, člověk se prospal), pak National Expressem do Edinburgu a zpátky EasyJetem, ovšem nespěchat zpět do práce, jela bych zpátky zase busem. Takže za sebe určitě autobusovou dopravu. Jinak vlaky po Británii taky vycházejí dost levně, pokud je člověk kupuje s velkým předstihem.
Jsem právě v Edinburghu a letěl jsem přesně jak píše s0ny. Z Katovic za pětistovku do Glasgow a odtud za libru Megabusem do Edinburghu. Pokud chceš pojezdit po Anglii, leť co nejlevnějším letem kamkoliv do Anglie a pak už si ji tím Megabusem projezdíš, jak budeš chtít.