Přidání zavazadel - Iberia
Ahoj,
v nedávné akci jsem koupil letenky z Vídně do Madridu. Je to jen s příručním zavazadlem a já bych si potřeboval přikoupit odbavené. Problém je, že jsem asi slepý a ať projíždím svoji rezervaci na stránkách Iberie jak chci, tak možnost dokoupit zavazadla nikde nevidím. Dá se to tam nějak přidat? Nebo až při on.line odbavení? Díky za rady.
Ahoj, můžu se zeptat, taky letíme 2.6. 3 z Madridu do Prahy, bohužel nemůžu najít přidat odbavené zavazadlo ( chceme jen jedno dohromady) . Máme teda ten nejlevnější tarif a našla jsem jen přidat EN - eliminar equipaje, ale to je podle mě jen další zavazadlo na palubu, nevíte někdo jak tam přidat to jedno odbavené?
Ahoj, zkusím toto téma oživit. Máme podobnou situaci. Letíme za týden z Berlína na Yucatán. Online můžeme přidat pouze checked luggage pro 2 části letu operované Iberií. Třetí je však operovaná Aerem Mexico.
Předpokládám správně, že budeme odbavené kufry nakupovat na letišti? A i když se jedná o 3. část letu operovanou jinou leteckou společností, ale která je na jedné letence, tak bude stačit zakoupit odbavené zavazadlo u Iberie na začátku v Berlíně a před 3. částí nebudeme muset znovu zakupovat odbavené zavazadlo?
Díky moc těm, co třeba letěli v rámci akce do Cancúnu již dříve toto jaro (Berlín-Madrid-Mexiko City-Cancún)
Pokud se vejdete s rozměry (a měřit to asi nebudou, když nebude příliš velké) do příručního zavazadla, můžete si je nechat odbavit zdarma až do Cancúnu viz tato diskuze: https://www.cestujlevne.com/lete...ost/iberia
Zdravím,
chceme regulérní odbavené zavazadlo. Jedeme na 14 dní a především žena říká, že jen příruční rozměry na tu dobu nedá :)
Jen pro upřesnění nejde o příruční u low costu, ale až 56 l objem a k tomu do letadla další až 18 l (dle oficiálních rozměrů, v praxi to asi nekontrolují). Do tepla fakt nevím, jak by to nemohlo stačit a když tak se dá i vyprat na místě. Ale dělejte si, co chcete.
janhukjr napsal(a):Letíme za týden z Berlína na Yucatán. Online můžeme přidat pouze checked luggage pro 2 části letu operované Iberií. Třetí je však operovaná Aerem Mexico.
Tohle máš nějak ověřené? Já bych čekal, že když máš jednu letenku Iberie se 3 segmenty a zakoupíš zavazadlo (nejlépe online), tak to bude platné pro všechny segmenty bez ohledu na to, kdo je operuje.
mxp napsal(a):[citace="janhukjr"]
Letíme za týden z Berlína na Yucatán. Online můžeme přidat pouze checked luggage pro 2 části letu operované Iberií. Třetí je však operovaná Aerem Mexico.
Tohle máš nějak ověřené? Já bych čekal, že když máš jednu letenku Iberie se 3 segmenty a zakoupíš zavazadlo (nejlépe online), tak to bude platné pro všechny segmenty bez ohledu na to, kdo je operuje.
[/citace]
Online lze jen na první 2 segmenty. Ten třetí je "operated by AeroMexico". Takže asi předpokládám, že na všechny 3 najednou pouze přímo na letišti s třeba 10eury navíc.
Ahoj, prosím,zda má někdo zkušenost.. Potřebuji při letu do USA zakoupit více odbavených zavazadel. U letenky mi to vždy nabízí pouze jedno na osobu 23 kg, pokud chci dvě, musím až na letišti nebo jedna osoba nesmí mít více než 23 kg + příruční a mám smůlu? Děkuji 🙂
Pokud je to Iberie, více zavazadel by mělo jít přikoupit při online checkinu.
You can add extra baggage in advance and get a 50% discount on the price at the airport:
-
When you make your booking or later, through Manage your booking (first extra bag).
-
During online check-in if you need to take more bags.
U LH až na letišti.
On flights between Europe and the USA/Canada on the Economy Light fare, a second item of baggage can be added to the booking for a fee at the Lufthansa service counter at the airport.
Dotaz, zda má někdo zkušenost na webu iberie jsem to nenašel - lze vzít bezplatně na palubu dětské podsedáky? Díky