Letenka Vancouver BC srpen 1 místo
Dobrý den.
Prosím vás mohl by jste mi někdo pomoci vyhledat 1. místnou letenku do Vacouveru BC v Kanadě termín 11. srpna odlet a 25 srpna návrat do ČR. Bohužel jsem nucený dodržet striktně tyto termíny odletu a příletu. S cestováním letecky natož na takovou vzdálenost nemám žádnou zkušenost. Osobně pro mne rozhoduje cena letenky na druhou stranu by mi nejvíce vyhovovala letenka bez přestupu.
Toto fórum mi doporučil známí s tím že mi zde kdosi určitě pomůže zda jsem napsal naprosto hloupý nebo nevhodný dotaz tak se omlouvám.
Děkuji za případnou diskuzi, radu či pomoc.
Bery
Dobrý den,
zkuste použít více rezervačních systémů - pelikan.cz, letenky.cz, expedia.com, orbitz.com a porovnat, který rezervační systém vám najde nejlepší cenu. Můžete zkusit porovnat odlety z více letišt, myslím že z Vídně to bude o něco levnější než z Prahy. Jinak při takto konkrétním požadavku na datum odletu/příletu a navíc o prazdninách, což je hlavní sezóna, bude cena dost vysoká (odhaduju kolem 30 tis Kč).
Děkuji našel jsem krásný let s přestupy v Německu za 32 000 přes pelikan. S cenou jsem +/- počítal. Odlet a přílet zpět do ČR je i v datumech co potřebuji. Co myslíte vy?
Priamo na stranke lufthansa.com mate let z Prahy s 1 prestupom v Nemecku za 30 900 v tych istych datumoch.
Protože jsme na foru s levným cestováním, tak bych dal přednost letu z Kodaně za 17 tis a i s přískokem se vejdu pod dvacku. Teď jsem platil za Miláno 1.83 Euro a za 22 tis se dá udělat cesta kolem světa o třicítce bych uvažoval tak akorát v snobi třídě
baraba) jenže pokud nemá člověk možnost flexibilního termínu (dovolené), tak to lowcostové cestování značně ztěžuje nebo až znemožňuje.