Zdravím, okolo 2.8. bych se chtěl co nejlevněji dostat z Prahy do Finska. Pokud budou nějak rozumně dostupná jak časově tak finančně jiná letiště v Evropě, nemám s tím problém. Klidně by se dalo i někam dojet autem, klidně i daleko, ale aby se to vyplatilo finančně nebo časově, že ano. Časové prodlevy mezi přesuny nemusí být nutně navazující, klidně se i podívám do míst po cestě. Co se týče Finských letišť je to také v podstatě jedno, ale cílem cesty je městečko Seinäjoki. Mělo by se tam relativně dobře a levně dostat z větších měst ve Finsku autobusem nebo vlakem. 2.8. už musím být na místě. Cesta zpět od 15.8. a později. Letenky by měli být pro dva dospělé do 26ti let. Každý jedno větší kabinové nebo odbavené zavazadlo. Zatím jsem našel nejlevnější za 4300Kč, ale je to tedy cesta... Praha - Gdansk 45Zl (polskibus) Gdansk - Turku 494zl (velké kabinové zavazadlo) - v ceně jsem započítal poplatek za wizzair členství(pro jednu osobu) a odečetl slevy. Turku - Tampere 8EUR Tampere - Seinäjoki 10EUR To jsou zpáteční ceny za jednu osobu.. Šlo by to udělat nějak rozumněji nebo klidně nějak podobně, nevadí ani víc přestupů, ale ještě levněji? Díky za jakékoliv návrhy. .
Zdravím, okolo 2.8. bych se chtěl co nejlevněji dostat z Prahy do Finska. Pokud budou nějak rozumně dostupná jak časově tak finančně jiná letiště v Evropě, nemám s tím problém. Klidně by se dalo i někam dojet autem, klidně i daleko, ale aby se to vyplatilo finančně nebo časově, že ano. Časové prodlevy mezi přesuny nemusí být nutně navazující, klidně se i podívám do míst po cestě. Co se týče Finských letišť je to také v podstatě jedno, ale cílem cesty je městečko Seinäjoki. Mělo by se tam relativně dobře a levně dostat z větších měst ve Finsku autobusem nebo vlakem. 2.8. už musím být na místě. Cesta zpět od 15.8. a později. Letenky by měli být pro dva dospělé do 26ti let. Každý jedno větší kabinové nebo odbavené zavazadlo. Zatím jsem našel nejlevnější za 4300Kč, ale je to tedy cesta... Praha - Gdansk 45Zl (polskibus) Gdansk - Turku 494zl (velké kabinové zavazadlo) - v ceně jsem započítal poplatek za wizzair členství(pro jednu osobu) a odečetl slevy. Turku - Tampere 8EUR Tampere - Seinäjoki 10EUR To jsou zpáteční ceny za jednu osobu..
Šlo by to udělat nějak rozumněji nebo klidně nějak podobně, nevadí ani víc přestupů, ale ještě levněji? Díky za jakékoliv návrhy.
Myslím si, že je skoro zbytečné se trmácet do GDN, když na termín 31.7. tam a 17.8. zpátky jsou k mání přímé letenky Praha-Helsinki-Praha za něco málo přes 3000 Kč: