Funchal (Madeira) z Prahy
Prosím zkušenější o radu:
Kvůli cestování s menšími dětmi hledám přímé spojení na Madeiru,takže jedině z prahy Traveslervice, standardně všude za ca 10 tis Kč.
Na matrix.itasoftware.com jsem našel že tato letenka by na stejný let/datum stála jen necelé 4 tis/os.
Je reálné za ty 4 tis tu letenku skutečně někde koupit ?
děkuji všem ochotným poradit.
Petr
Matrix ukazuje u vsetkych leteniek s Travel Service vacsinou zle ceny. Za tolko to nikde nekupis.
Jinak ti jeste poradim super feature matrixu kterou nechavam prakticky permantne zapnutou (aspon po Evrope) Kdyz si do advanced routing codes hodis string "~QS+" tak matrix automaticky vyradi vsechny lety, kde je alespon jeden segment operovany Travel Servisem..
Děkuji za reakce i feature na matrixu.
A cenami ČSA na matrixu je stejné jako s Travel Servicem nebo je tam ČSA "použitelné"?
Děkuji Petr
Diky.
Ano, share csa/travel je mi znam. spis jsem se na aktualnost cen CSA na matrixu ptal proto, jestli ma cenu hledat nejaky FD pres CSA. jsme z ostravy takze treba nejaky 3X nebo 1X PRG-OSR nebo opacne pro nas neni nepouzitelny .. ale netusim jestli je u csa FD vubec realny... diky Petr
Právě jsem narazil od SmartWings přímé letenky z Prahy do Funchalu za necelé 4000 od 16. září do 26. září 2016. Bohužel se mi jiné termíny nepodařilo dohledat.
http://www.skyscanner.cz/doprava/lety/prg/fnc/160916/160926/cena-letu-od-praha-do-madeira-v-zari-2016.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&includeOnePlusStops=true&browsePrice=3942&age=0