Ahoj s priateľkou ideme na WaT do Montany a už niekoľko dní hľadám nejakú vhodnú letenku. Najprv mi napadlo ísť lacno do NY a potom niečim malým do Kalispellu,ale nikdy sa nedostanem pod 850EURO. Naposledy mi vyhodilo celkom fajn ponuku od ČSA za 750EURO do Seattlu a potom za 104 sa dá letieť do Kalispellu. Viete mi dať niekto prosím nejaký tip ako to spraviť prípadne lacnejšie? každé ušetrené euro je pre nás dobré. Diky .
Ahoj s priateľkou ideme na WaT do Montany a už niekoľko dní hľadám nejakú vhodnú letenku. Najprv mi napadlo ísť lacno do NY a potom niečim malým do Kalispellu,ale nikdy sa nedostanem pod 850EURO. Naposledy mi vyhodilo celkom fajn ponuku od ČSA za 750EURO do Seattlu a potom za 104 sa dá letieť do Kalispellu. Viete mi dať niekto prosím nejaký tip ako to spraviť prípadne lacnejšie? každé ušetrené euro je pre nás dobré. Diky
joooj,som na to úplne zabudol! odlet 13.6. a návrat potom z NY 18.9. ideálne z a do Prahy,ale vlaky existujú,takže nepohrdnem Budapešťou či Viedňou. prípadne ak je nejaký tip,tak aj od inokade. ďakujem