Vídeň (VIE)
Letiště Vídeň
Adresa: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Rakousko
Kód: VIE
Nadmořská výška: 183 m
Telefon: +43170070
Máte někdo informace k parkování ve Vídni přímo u letiště? Je parkoviště hlídané?
Je na letišti volně dostupná Wi-fi?
Zdar,
chci se zeptat nekoho kdo ma zkusenosti s letistem ve Vidni, zda staci na prestup 1h nebo je lepsi to zvolit jinak? Dik za reakce
no nevidim vleky problém mat hodinu na prestup vo viedni ak sa nemusi znovu checkovat. Ale bez detailneho popisania trasy sa neda z toho moc vycitat - ci ide let do USA, alebo vramci Schengenu a pod.
Ve Vidni stihne clovek prestup do 20 minut. NENI TO PROBLEM, ani pokud to letadlo prileti o 30 minut pozdeji.
Jojo, jde o let v ramci schengenu... nakonec asi budu brat s lufthansou pres FRA, ale tam mne opet desi pouze jedna hodina na prestup opet v ramci schengenu, prestup v ramci stejneho terminalu (Terminal 1). Mate s prestupem ve FRA nekdo zkusenosti?
prestup 45 minut z PRG-VIE na VIE-LAX (oboji austrian), je realny? kdyz to takhle prodavaji... pocitat s tim, cekaji na to, nebo cekat ze me soupnou na nejaky let dalsi? prvni leg vynechat bohuzel nejspis nejde, co dalsiho se s tim da delat?
Když projdeš tím mini muzeem a dáš se po eskalátoru nahoru k vyhlídce (placené), tak jsou tam na zdi "fun facts" - na jednom z nich se vyloženě chlubí extrémně krátkým connection time na VIE. Byl bych v klidu, zvlášť pokud se jedná o přestup v rámci Austrian, tzn. T3.
Hlavne nikdy nechapem tieto otazky, ked je uz let zakupeny. Ked ma Ukrajinci zvladli v Kyjeve prebookovat na dalsi let pri meskani na prilete, myslim, ze to zvladne aj Austrisn keby nieco.
díky @cali i @Mailand. pokud to nakonec proletím, dám sem vědět (pro ostatní)
@tonic nikde nepíšu, že je koupený. mám to při nákupním rozhodování jako prioritu 1 s tím, že mě tam odrazuje ten čas přestupu. ale dík za zkušenost odjinud
Hej jasne, len sa stale dookola opakuje ta ista otazka, len sa meni letisko a cas na prestup a hlavne sa to ludia pytaju az po vzbrklom nakupe. Ale vieden je velmi v pohode na prestup.
ok, sry, chapu... znam to z jinych skupin kde se pohybuju vic, jak to cloveka unavuje.
imho je prave letiste + spolecnosti na letence + druh letu (schengen, eu, treti zeme atd.) rozhodujici pro ten cas na prestup, ale mozna se pletu, letam max 1x rocne o te vidni jsem obecne info cetl. uz to uzaviram, diky vsem.
Ahoj, ma nekdo vyzkouseno, jestli plati vstup zdarma do salonku pro drzitele kreditni karty Life Raifky (z byvale Citi)? Na infolince tvrdi, ze by to melo jit a staci jen kreditka (bez te cerne ELITE karticky), ale infolinkam nikdy moc neverim
alternative facts, fake news infolinky neboj, karticku Elite mozes vyuzit tak maximalne na nejaku zlavu do Douglasu, do saloniku treba mat len kreditku
Boarding pass po mě v Jet Lounge nikdy nikdo nechtěl. Ale asi se může stát, že ho budou chtít vidět pro kontrolu.
no to som myslel vseobecne pri loungoch, ale Jet Lounge sa takto da vyzuit aj ako arrival lounge, ak nekontroluju boarding passy
Před odletem směr Doha budeme mít na letišti ve Vídni asi 6 hodin čas (příjezd na letiště - odlet). Dá se tam nějak rozumně zabavit / pojíst / popít, nebo se na takovou dobu vyplatí Sky Lounge (mám Mastercard World, platil bych teda asi jen vstup za doprovod)?
jetlounge je vramci MC World. kto nema World, alebo napr. priority pass, tak to je za 30e.
Jiří to říká správně, v non-schengen(i schengen) je to Sky Lounge, Jet Lounge je jen schengen.
Jinak lounge je v pohodě, dá se tam celkem v pohodě najíst i napít, takže za mě se vyplatí. Pokud máš MC World, máš zdarma, doprovod platí 23 euro.