BA - Executive Club
David Eiselt napsal(a):Pokud jsou jen 2 avlb, víc jich v tomto případě nebude.
Toho jsem se obaval ;) dik za info
Ahoj, no a teda ted bych mel dotaz. vzhledem ke zpravam o airberlin... kdyz ted koupim letenky za mile + doplatek co se stane kdyby krachli... kdyz by presli pod lufth.. tak to asi by bylo ok a kdyby krachli tak vraci penize + mile... je to tak? diky za nazory
Když zkrachuje firma, je to kvůli tomu, že došly peníze. Tzn. v tomto případě je šance na získání peněz zpět velmi malá.
Říká se, že když platíš kartou tak jsi krytý bankami, no do jaké části je to reálné z nás nikdo moc naštěstí potvrdit nemůže.
Minimálně do září se létat bude.
David Eiselt napsal(a):Když zkrachuje firma, je to kvůli tomu, že došly peníze. Tzn. v tomto případě je šance na získání peněz zpět velmi malá.
Říká se, že když platíš kartou tak jsi krytý bankami, no do jaké části je to reálné z nás nikdo moc naštěstí potvrdit nemůže.
Minimálně do září se létat bude.
Ahoj Dejve, doplatek tam je maly ;) par tisic slo mi spis o mile.. chystam abu dhabi 4 osoby zpatecka za 100 000 mil tak jestli aspon todle bych dostal zpet ;) tech 6-7 tis bych asi obetoval ;) nebo pojistil ale mile... nepojistim...
Pokud budeš vlastně vystavovat letenky skrze BA, měly by ti aviosy zůstat. Je to ale jen má úvaha, tohle se prostě neřeší každý rok :)
Ahoj, chtel bych se zeptat zda se za lety kdyz koupim letenku pres ba.com a je operovana vueling dostanu tier pointy. Nejde mi o mile ale o tier point na status. Konkretne trasa BCN-Vienna/Praha. Mam na moznost to koupit jako british ale operovane prave vueling.
Diky za info
David Eiselt napsal(a):Todle uz je bohuzel naprd, air berlin se odpojil od 25teho.. sbirani mily atd... status akceptuji ale zadne lety koupene pres avios atd uz ne ;o( skoda noPokud budeš vlastně vystavovat letenky skrze BA, měly by ti aviosy zůstat. Je to ale jen má úvaha, tohle se prostě neřeší každý rok :)
Ahoj, mel bych prosim jeste dotaz. vypada to,ze se mi pristi mesic podari silver BA....jde mi o salonky...i kdyz napr ve vidni nebo praze nebo londyn stansted nepoletim s one world ale napr ryanair...muzu do one world salonku ci ne. kdyz budu mit boarding pass na ryanair napr nebo swiss apod.
dekuji za info
Ahoj, chtel bych se zeptat, je tu nekdo kdo ma/mel avios a chtel je utratit a hledal kam by chtel letet.. nebo jak je dobre vyuzit.. chtel bych je vyuzit na lety prg/vienna nekam na vikendovky... tak jestli treba nekdo uz takto hledal a mohl by se podelit co se mu vyplatilo..
Z Evropy se to myslím vůbec nevyplatí. Využili jsme na přelet HKG - TPE s Cathay Pacific a vyšlo to finančně skvěle.
Tak tak. Super článek o utrácení Aviosů je tu http://onemileatatime.boardingar...os-points/
Kukal jsem na to a docela se vyplati Vienna - DME , pak vienna madrid + pak prelet v ramci spain ci do porta... a to je tak vse.. nastesti uz jsem silver tak nemusim resit iberii a jidlo ;) bohuzel air berlin muj favorit je out ;)
@Dejve diky link proctu
Mel bych dva dotazy prosim
@dotaz na dite... silver ma vstup + 1 - takze kdyz poletim ja a manzelka a dve deti 8smi lete... budeme za salonek platit pro ne? nebo deti sou gratis atd.. nebo je tam vubec nepusti.. nemam s tim zkusenost ...
@na karte mam status expiry jun 2019 znamena to, ze do te doby jsem silver se vsema vyhodama?
diky za odpovedi
Ještě donedávna se daly najít celkem zajímavý letenky s Niki z VIE (např. Calvi), ale to už bohužel po pádu AB není možné..
Pro info: když poletíte s jinou linkou v asociaci, dostanete bonus 1000 mil.
Avios - Bonus for collecting with new partner
Leoš Literák napsal(a):Ja letel minuly tyden PRG - MAD - BCN - MAD - PRG ale nevidim nic krome benefitu za status....Ve výpise avios transakcí po letu s Iberia z Limy do Madridu
Standa Rojicek napsal(a):Na todle nevite nikdo jak to je? DikyKukal jsem na to a docela se vyplati Vienna - DME , pak vienna madrid + pak prelet v ramci spain ci do porta... a to je tak vse.. nastesti uz jsem silver tak nemusim resit iberii a jidlo ;) bohuzel air berlin muj favorit je out ;)
@Dejve diky link proctu
Mel bych dva dotazy prosim
@dotaz na dite... silver ma vstup + 1 - takze kdyz poletim ja a manzelka a dve deti 8smi lete... budeme za salonek platit pro ne? nebo deti sou gratis atd.. nebo je tam vubec nepusti.. nemam s tim zkusenost ...
@na karte mam status expiry jun 2019 znamena to, ze do te doby jsem silver se vsema vyhodama?
diky za odpovedi
Salónky pouští děti určitě zdarma. Jen každý má věk omezen jinak, ale pevně věřím, že těch dětí zase tolik není, aby to chtěli řešit. Tuším, že jsem někde viděl i do 12 let, ale nemůžu to nikde dohledat.
Expiry je opravdu vypršení platnosti :-) takže do toho data využíváš svých výhod.
PS: Upgrade do F https://www.britishairways.com/e...e-to-first by se mohl hodit s aktuálními tarify do WAS.
David Eiselt napsal(a):Diky Dejve ;)Salónky pouští děti určitě zdarma. Jen každý má věk omezen jinak, ale pevně věřím, že těch dětí zase tolik není, aby to chtěli řešit. Tuším, že jsem někde viděl i do 12 let, ale nemůžu to nikde dohledat.
Expiry je opravdu vypršení platnosti :-) takže do toho data využíváš svých výhod.
PS: Upgrade do F https://www.britishairways.com/e...e-to-first by se mohl hodit s aktuálními tarify do WAS.