Dá se prodat letenka Ryanair
Povedlo se mi si blbě koupit letenky, resp koupila jsme vstupenky pro továrny Jaguár na stejný den jako přiletíme a v Jaguáru nemají jiný termín. Jsou to letenky PRG- Londýn STD. Přebookování je 2x dražší než letenka a tak mě vyjde levněji koupit nové.
Dá se takhle koupená letenka prodat ? Já fakt nevím jsme takový cestovní zelenáč a pokoušela jsme se splnit přání k narozkám mému tatíknovi
Je mi líto aby propadla.
Díky všem za případné info
Zkus je zavčas kontaktovat (do 24 hodin od rezervace), viz http://www.ryanair.com/en/questions/24- ... g-errrors/
Tak to nezvládnu mě to dotelko asi po týdnu když jsme se koukala ma ty časy že kdy přiletíme ve 12:30 do londýna tak nestíháme prohlídku v 9:00 v Birminghamu.... no debil!
No můžete zkusit, jestli se tu nevyskytuje někdo se stejným jménem a příjmením, kdo by chtěl letět zrovna do Londýna.. Jinak ty letenky bohužel neprodáte, protože přebookování jak termínu tak jména je dražší než nové letenky
Vidim to stejne jako Baruse.
Jeste me napada jedno reseni (ale nemam s tim zkusenosti, takze je to jen muj teoreticky konstrukt) - pockat jestli casem cena letenky na dany termin neprekroci poplatek za zmenu jmena (v idealnim pripade pockat dokud neprekroci cenu letenky + poplatek za zmenu jmena). Pak by byla sance letenku prodat. Ale jak rikam, je to jen napad - byl bych rad pokud by mi to nekdo potvrdil/vyvratil.