Dodatečné přidání dítěte do rezervace WDC
Dobrý den, zařídil jsem si WDC a koupil letenky pro 2 osoby do Bari.
Dodatečně bych chtěl přidat dceru, která se nakonec rozhodla jet taky.
Proto bych měl dotaz.
1) Jak můžu přidat dítě dítě, nabízí mi to pouze s variantou s 1 dospělým.
2) Lze rozšířit svůj účet u WDC na skupinový a čerpat slevu i na dceru?
Předem děkuji, Ivan
Ahoj, řešil jsem to taky v březnu 2015 , je potřeba zavolat na placenou wizzair infolinku a oni ti vytvori extra rezervaci jen pro tve dite. Telefon maji snad v sekci FAQ.
Jinak vzala to nejaka ukrajinka, ktera umela celkem jak stak cesky.
Co se mi nelibilo tak ji musis nadiktovat vsechny udaje z platebni karty Sice se mi to nelibilo, ale to bylo tak vse co jsem mohl s tim delat.
JInak vsechno probehlo v poradku, syna mi pridali a let byl bez problemu.
Ahoj Dolphi, díky moc za odpověď. Omlouvám se za zpoždění. S WDC to byl přes telefonní linku porod. Nějaký Maďar nebo Turek s chabou češtinou mi dcerce zarezervoval zpáteční let jako Praha - Bari, tak pak jsem to složitě musel řešit přes linku a doplatit navýšení ceny a zpětně reklamovat po příletu. (Tentokrát jsem už zvolil angličtinu...). No, fakt voser. Ale po 2 týdnech peníze vrátili, jen ty provolané peníze za půlhodinu na lince, 14 Kč za minutu ne.
Hlavne vzdycky volat pres Skype nebo jiny VoIP. Taky jsem nedavno volal na aerolinky, do jejich US call centra a resil jsem tam neco snad pul hodiny, kdybych volal na zahranicni cislo ze zahranici (jsem v Norsku), tak bych rovnou mohl letenky nechat propadnout a vyslo by me to levneji