Letenky na Kubu přes Vánoce
Ahoj, chtěl bych se podívat o Vánocích na Kubu. Zatím jsem našel nejlevnější letenky kolem 24 000 Kč. Myslíte, že je to dobrá cena a mám to vzít nebo se vyplatí ještě počkat na nějakou lepší akci?
Na polském fóru bych napsal jestem sceptykiem... Začátkem července se prodávaly lety s Říma a Milána za 530,- EUR, jinak jsem na nic nikde nenarazil. Ale i slepé kuře najde zrno:-)
Dobrý den, omlouvám se,ale nějak jsem nepochopila radu na letenky na Kubu přes Vánoce (přes polské forum..), mohla bych poprosit o specifikaci, de hledat?:)
Chtěli bychom přes Vánoce Kubu, Jamajku, nebo podobný Kraibik
To znamená jsem skeptik...Jako že za nějakou rozumnou cenu myslím nebudou. Jedině hledat, hledat, googlit. Pokud bych na něco padnul, dám sem vědět.
Z Frankfurtu je priamy let na Jamajku od 16.12. do 30.12. za 920e s Condor.de napriklad Varadero dokonca len za 750e tiez priame lety z Frankfurtu od 14.12. do 29.12. Punta Cana za 720e v tom istom termine atd, Pripadne Norwegian.com priame lety z Kodane na Panenske ostrovy za 480e v termine od 11.12-25.12(odchod neskoro vecer).
Pripadne tu sme boli a bolo super z Frankfurtu od 15.12. do 29.12. do Cancunu za bezkonkurencnych 670e, tu uz neviem, ci nieco lacnejsie bude, plus cenovo dostupne ubytovanie
Z prahy do Cancunu, ten isty dopravca, prestup vo Frankfurte cesta tam : 15.12. 299e
cesta spat: 28.12. 369e,29.12. 379e, 30.12 a 31.12 za 419e potom uz je to drahe
Cize dokopy z Prahy 670e cca, kratke prestupy vo Frankfurte a 20kg batozina v zakladnom tarife, jedlo a pitie tiez.