AIRSIDE zóna na letišti
Zdravím, měl bych jeden dotaz.
Kolik hodin před odletem mne pustí s letenkou do airside zóny, která je za pasovkou,rentgeny atd.? Jde mi o to, že v MAD poletím spojem v 6:30, tudíž se mi nechce platit za hotel a hodlám přespat na letišti. Na letiště dorazím dejme tomu před půlnocí tak jestli budu moci jít rovnou na kontrolu a poté do airside zóny.
Přece jenom je to bezpečnější část letiště, oproti příletové a odletové hale, kde se mohou pohybovat všelijaká individua
Díky za případné odpovědi
Záleží, pokud skenují boarding pass, tak tě dřív jak po půlnoci nepustí. Pokud ne, mohl bys projít. Jinak Madrid je pěkně předimenzován, takže i landside splní účel
Tak to bohužel asi nezjistím dopředu, jestli skenují nebo ne. Každopádně mi to letí z T1, a to se mi nezdá jako terminál s velkým prostorem na spaní
Chápu tedy správně, že i pokud skenují b-p , tak mne cca v 1 ráno pustí do airside?
zdravim, na jare me uletelo letadlo a tak jsem byl nucen to taky preckat v odletove hale.Po mensi konzumaci pifka v Mc Donaldu za vybornych 1,2 ecka, ktery jede nonstop, se to dalo preckat do 2 h rano a odbavit se.Jinak tam nocovalo celkem dost lidi.
Dobry den, mam tu samou prosbu ovsem ted na letiste v Lime. Priletim tam v noci v 22.35 a chci rano v 6 hod preletet do Cuzka, takze nocleh nema cenu resit.Mate nejake rozumne info, jak to na letisti vypada z hlediska kradezi v pripadnem noclehu na letisti a zda je to vubec mozne,se co nejdriv odbavit na ranni let? dekuji