Letenky.cz - nová Android aplikace
Vyzkoušejte naši novou mobilní aplikaci letenky.cz pro vyhledávání a rezervaci letenek. Ceny stejné jako na webu, ale oproti webu není nutné vždy znova vše vyplňovat, protože jednou vložené informace si aplikace pamatuje a tím šetří hromadu času. Zároveň si pamatuje i poslední hledání.
Odkaz na apku:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ft.letenky
Díky za zpětnou vazbu,
Míra Novosvětský
Zkoušel jsem vyhledat BTS - LPA na půlku září, s parametrem +- 3 dny.
Vyhodilo mi to 1. nejlevnější cenu okolo 24tisíc se dvěma přestupy v délce trvání 38 hodin a jako 2. nejlevnější cenu 42. tisíc s jedním přestupem v délce trvání asi 16 hodin. Zkrátka totální nesmysl.
Řekl bych proto, že takový vyhledávač je dost na houby.
Díky za připomínky, hlavní problém po evropě je zatím to, že aplikace neumí low cost nabídky. Pracujeme na to, abychom je byli schopni co nejdříve nabídnout.
Prima. Jen by se měly dát vyhledat i anglické názvy letišť (Shanghai), případně všechny letiště v daném městě. Také by mi lépe vyhovovalo, kdyby výběr zpátečních letů nebyl pevně svázán s letem tam a listování v nabídce jedné společnosti bylo tak jak je ze zhora dolů, ale výběr nabídek různých společností zprava doleva. Díky
OK, v tom případě pokud se nedá kombinovat, mohl by se dát výběr upřesnit možností nadefinovat "rozsah ve dnech" samostatně pro odlet a přílet, výběrem dopravce a přestupu jak je to na webu. Díky