v 16:31 som dostal eTix a record locator z AA.com, je ten "record locator" defacto PNR ? na CMT/amadeus to nevidim, mozno to este nie je synchronizovane, alebo je nejaky ini dovod, preco to na checkmytrip nevidim ?
Neradoval bych se předčasně, dávám tomu tak 1 % Rovněž jsem uvažoval nad nákupem, ale nestojí mi to za to, aby mi někde měsíc viselo 40 tisíc za zrušené letenky. Toto už je zbytečně drahá a komplikovaná zábava
Ahoj, asi budem za idiota,ale svojou nepozornostou som "Cancun" kupil tak,ze segmenty cez vodu mam v "Y" , ostatne v "J"
Kupovane na AA.com a neuvedomil som si, ze "First standart/main cabin" neni letenka do businessu.... Tak som zaplatil 601 eur za trasu: PRG-LHR-PHL-CUN / CUN-MIA-MAD-PRG na brezen 2016
Cancun v marci je samo o sebe dost zly napad pretoze sa tam natrta cele USA na spring break. Inak AA nema ako ostatni prepravcovia a OTA 24-hodinovu cancellation; oni ponukaju 24-hodinovy "hold". Ale ak je to Y tarif tak by mohol byt flex / refundable - treba pozriet "fare rules". Tiez mozes skusim zavolat do AA (napr cez skype na 1-800 cislo je to zadarmo) a mozno ti to zrusia a vratia peniaze.
ahoj me prisel eTix locator a vse vcetne sedacek vidim na checkmytrip ale pouze pres booking reference,ktera je jina nez record locator.nasel jsem na ba.com
Ahoj, kontroloval som dnes stav letenky na AA.com, vsetky segmenty "confirmed" + Status: Ticketed , ale na BA.com a na CMT vidim iba let tam: PRG-LHR-PHL-CUN, spiatocny let CUN-MIA-MAD-PRG (z Mia do Prg s Iberiou) na strankach BA ani na CMT nevidim, iba let tam ? To asi nie je OK,ze?
pozn, rekord lokator z AA.com je odlisny od kodu do BA/CMT, to je sabre vs amadeus predpokladam, niekdo to tu uz spominal
ja nasel na ba.com svuj booking reference a pak jsem n CMT nasel a vidim vse..vsechny lety PRG/LHR/DFW/MEX pricemz LHR/DFW je FC ostatni BC.Zpet pak MEX/MIA/LHR/PRG a opet MIA/LHR v FC ostatni BC.Tak uvidime jak to vse dopadne
Jinak jeste jeden zajimavy postreh ze zahranicnich webu - narozdil od letenek do KUL spadaji tyhle letenky krome DOTA diky mezipristani v US pod jurisdikci US FAA - stejne jako ten C kix z OSL, o kterem sem tady psal vyse - tzn. porad hori nadeje ze by to mohlo projit