Ahojte, S priateľkou sme využili akciu na letenky s AirBerlin/Etihad do Bangkoku, a máme 4 h čas medzi letmi v Abu Dhabi. Viem, že teoreticky by to malo stačit ísť si pozrieť Mešitu šejka Zayeda, chcel som sa ale spýtať, skúšal to niekto takto natesno? Taxi k mešite z letiska by malo byť zhruba 20 min ale neviem ako to je s časom kým sa dostaneme z lietadla, cez udelenie víz k taxíku a potom zas na letisku cez kontroly do lietadla. A ako je to s platením v taxíku? Ďakujem za akúkoľvek radu a skúsenosť. Matej .
S priateľkou sme využili akciu na letenky s AirBerlin/Etihad do Bangkoku, a máme 4 h čas medzi letmi v Abu Dhabi. Viem, že teoreticky by to malo stačit ísť si pozrieť Mešitu šejka Zayeda, chcel som sa ale spýtať, skúšal to niekto takto natesno? Taxi k mešite z letiska by malo byť zhruba 20 min ale neviem ako to je s časom kým sa dostaneme z lietadla, cez udelenie víz k taxíku a potom zas na letisku cez kontroly do lietadla. A ako je to s platením v taxíku?
stihnut sa to da, letisko v AD je ovela mensie ako v Dubaji, nie je tam zdaleka taky frmol... mozete proste ist na pasove a podla toho kedy sa dostanete von sa rozhodnut, ci tam zajdete alebo nie.... pokial nie su fronty, cez pasove je to rychlovka, platba v taxiku v dirhamoch a v hotovosti
Ahoj, budeme mit v Abu Dhabi cca 5,5 hod na prestup a nevim, jak vyuzit cas. Priletime cca v 19 hod. Budu moc rad, kdyz se podelite o zkusenosti a neco doporucite. Dekuji!
Budeme mít cca 6 h a zpět dokonce 7 h, ale vždy večer, tak nevím, zda má vůbec cenu někam vyrážet. Lounge to asi jistí. Nebylo to tam ani skvělé, ani průšvih (loňský říjen), tak to asi přežijeme tam.
Zdravím cestovatele a prosím o radu.Etihad nám posunuli let z Abu o cca 10 hodin.Přiletíme v 20.OO a čekáme až do rána...má smysl jet takhle večer do city na čumendu? Máte někdo zkušenosti s takovými posuny letů( krom nízkonákladovek) dá se jim to nějak vytknout...domluvené ubytování,atd? díky
Dotaz na online checkin u Wizzu. Pisou v appce, ze letiste AUH neakceptuje mobilní BP….. znamena to, ze se udela online checkin pres web a musim nekde vytisknout v hotelu BP, nebo musim na prepazku a vytisknou mi BP oni?
Ja to pro jistotu zopakuji s citatem z webu wizzu - kde neni mozny online checkin ci neberou mobilni boarding pass, je mozne se odbavit na letisti zdarma.
No já teda myslím, že tam, kde není možný online checkin, tak je na letišti zdarma, ale tam kde neberou mobilní BP a online checkin možný je, je potřeba ho udělat, jinak by byl zpoplatněn a na přepážce si můžete zdarma vyzvednout jen BP.
Ověřeno minulý týden praxí. V aplikaci zvládnete on-line check-in, ale na přepážku musíte jít neb nemáte palubní lístek. To stejné na přeletu AUH - Kuvajt.