JFK -> zapadne pobrezie. Prosim o radu
Uz dlhsie sme planovali ist pozriet v januari zapadne pobrezie (San Francisco - LA - San Diego a potom Vegas).
Kedze sa dnes objavila akcia na BUD - JFK, nevahal som kupit letenky za 200e.
Teraz sa snazim riesit dalsi transfer z JFK hocikam na zapadne pobrezie a nastal problem
Mal som za to, ze v USA budu taketo letenky super lacne, no ako kukam, ani zdaleka. Return za jednu sa pochubuje na 300e
Preto prosba o radu. Viete poradit ako najst lacnejsie letenky z JFK na zapadne pobrezie alebo do Vegas. Dakujem
odporucam pozerat aj lety z prilahlych letisk (philadelphia, boston, providence, washington), kde sa da za par dolarov dostat megabusom, alebo china busmi.
Takisto nizkonakladovky ako Southwest, Spirit etc. sa nie vzdy zobrazuju vo velkych vyhladavacoch.
Na tohle tema uz tady existuje celke rozsahlej thread, doporucoval bych zacit tim ze si ho nactes
Ja jsem si nedavno hral hodne na KAYAKu a Google Flights presne s touto trasou z vychody na zapad (premyslel jsem kdybych jel na W&T na vychod kolik by me tak stalo se dostat letadlem na zapad) a dalo se to okolo $180, bohuzel konkretne si to nepamatuju, ale nebyl to zadny extra slozity routing. Ale ten link na tema bych kdyztak tez uvital
edit: $187 RT z Filadelfie do Vegas a to je na druhe hledani, takze zkuseni hledaci letenek to zvladnout treba i lip
Jj viz Google Flights, kdyz kliknes na jedno z tech datumu a das flexible dates, tak ti vyjede tabulka kombinaci ruznych dnu, okolo $187-205 je jich tam dost. A cesta na PHL busem podle Rome2Rio $18-40 (Bus Peter Pan Bus Lines).
Na jak dlouho tam letis? A beres vychod jen jako levnou branu k zapadu? Kamos loni jel ze Seattlu az nekam na jih taky v lednu, a mel normalne standardni letenky asi za 18tis., takze pripadne i tahle varianta je "levna", ale samotneho by me zajimalo na kolik ta cena pujde jeste srazit.
Dakujem, skusim
Ideme na 2 tyzdne, chceme prejst zapadne pobrezie a par dni vo vegas.
Myslis, ze teraz je vhodny cas letenky kupit, alebo este pockat?
Tak to uz nevim, ani nevim jestli to je vubec idealni varianta. Kazdopadne urcite bych chvili pockal jak se vyvine situace s teme letenkama do NY Spousta lidi co to kupovala pozde uz dostava emaily ze to rusi... sice asi zatim nikdo z tech co maji e-tickety uz v mailu, ale i tak bych radsi chvili pockal.
Vklidu bych si počkal na nějakou akci. Co to tak průběžně sleduju, pravidelně bývají nějaký proma. Třeba před měsícem se dalo koupit s Frontier return ORD-SFO za $30, AA a US Airways nabízeli PHL-LAS za $36, Spirit měl promo na US cities taky okolo $30, např. Baltimore-LA aj.
Nejpravděpodobnější datum nákupu pro tvůj termín bych viděl +/- na listopad.
Mailand, dakujem za tip. Kde tieto akcie sledujes? Ja som skor na europskych weboch, takze vsetky tieto akcie ma obchadzaju
Napr. dneska promo akce na "nejmenovanem zahranicnim serveru" :
United Airlines are currently running a great promotion on their flights from Chicago to Los Angeles and vice versa. We’ve found a very affordable airfare on this route. You may book tickets from just $80.20 round trip.
Poridil jsi nejak? Ja jsem se ted koukal z jineho duvodu na Spirit a zjistil jsem, ze cena letenky je fakt "bare", v cene je jenom malicky carry-on a k tomu fotak na krk nebo neco maleho. Odbavene zavazadlo nebo standardne velky carry-on vyjde na dalsich $30/kus, coz u tech drazsi letenek neni zas tak moc navic, ale treba u Chicago-Washington za $36 OW (na ktery jsem koukal) je to polovina ceny letenky