Benátky - Marco Polo (VCE)
Ahoj,
je možné využít v okolí Benátek nějakou pláž na kterou nebudeme muset Vaporettem? (bydlet budeme v Mestre) Moc se nám nechce dávat 20 euro na osobu za jednodenní lístek. Je něco bližšího než busem do Jesola? :)
Tak az po 2 tydnech mi tato stranka povolila z mobilu pridat komentar a fotky... Nic proti, ale prijde mi to jako dost velka moucha. Kazdopadne nove stranky jsou krok vpred, ale zasadni chyby tohoto razu mi prijdou pomerne zasadni.
A uz to zas nejde odesilat.. Dave, toto chce fakt opravit.. oprava tez nefunguje.. dost me to vytaci se priznam :-D
Zdravím Stocky, dnes jsem koupil od Volotea také letenku do Benátek. Řeším jak se dostat z Marco Pola do stejného kempu jako ty..přílet také večer, jaká je tedy ideální trasa? Aby toho nebylo málo letéme ještě z Benátek do Neapole a tam je odlet také brzo ráno a řeším jak se dostat na letiště v 5..ale taxi to asi jistí..
Stocky napsal(a):Ups, nevšiml jsem si tady té diskuze. Na mobilu, pravda přiznám se, jsme ani nepočítali s vkládáním fotek. Ale pokud to funguje, tím líp :DA uz to zas nejde odesilat.. Dave, toto chce fakt opravit.. oprava tez nefunguje.. dost me to vytaci se priznam :-D
Ten error s odesláním by už měl být fixnutý.
prusam22 napsal(a):Zdravím Stocky, dnes jsem koupil od Volotea také letenku do Benátek. Řeším jak se dostat z Marco Pola do stejného kempu jako ty..přílet také večer, jaká je tedy ideální trasa? Aby toho nebylo málo letéme ještě z Benátek do Neapole a tam je odlet také brzo ráno a řeším jak se dostat na letiště v 5..ale taxi to asi jistí..
Zalezi, v kolik priletis. Nicmene my jsme jeli busem 5 (nebo 15?) ted nevim, jednim z nich - ten, co jezdi do Benatek (ten do mestre konci brzy). Vystoupili jsme na zastavce parco gulliano nebo jak to bylo myslim (posledni zastavka pred mostem do benatek) a tam vzali tramvaj do mestre centro a zbytek dosli (40min rychle chuze). Ani tato tramvaj nicmene nejezdi nijak extra dlouho, myslim ze v pul 12 jela posledni z te zastavky..
David Eiselt"][citace="Stocky napsal(a):Ups, nevšiml jsem si tady té diskuze. Na mobilu, pravda přiznám se, jsme ani nepočítali s vkládáním fotek. Ale pokud to funguje, tím líp :DA uz to zas nejde odesilat.. Dave, toto chce fakt opravit.. oprava tez nefunguje.. dost me to vytaci se priznam :-D
Ten error s odesláním by už měl být fixnutý.[/citace]
A neni to skoda? Vetsinu fotek pridavam z mobilu, kdyz uz nejakou pridavam.. A co se tyce toho mobilu, problem ani tak neni s tim vkladanim fotek, ale prispevku obecne, povede se mi z mobilu pridat tak 1 prispevek z 20..jinak to vzdy pise odesilam a tim to hasne. A jo, dokaze to fakt strasne nas*at.. Clovek je na dovolene, chce strucne poradit ostatnim cestovatelum kdyz uz dorazi o pulnoci na ubytko.. napise dlouhy prispevek a on se neodesle. Za me VELKA chyba a hodne mi to znechutilo pridavani prispevku zde, po teto zkusenosti jsem se na dlouho odmlcel a pridavam uz prispevky jen z desktopu, na kterem vsak moc casto nejsem. Bohuzel, odeslat prispevek z mobilu by podle me fakt melo fungovat bezchybne. Vcera jsem zkousel po dlouhe dobe opet, a stale nefunkcni (iphone 5s a safari prohlizec).
Edit: *Nastvat.. uz jsem se uklidil.
To, že jsme nevěnovali pozornost fotkám z mobilu je fakt a podíváme se na to.
Otázkou je, proč ti nejdou posílat zprávy z mobilu? Safari mi funguje stejně jako chrome. Nemáš nějakou starší verzi iOS?
Ne ne, nejnovejsi verze iOS.. kliknu na odeslat zobrazi se posilam a nic se nedeje.. minutu, dve.. jednou jsem to nechal asi i 5' pro zajimavost.
Ted se ta zprava vyse odeslala hned. Ale kdyz jsem dal upravit, tak uz zase klasicky to nejelo:
Tak aplikace na mhd vyzkoušena, vše šlapalo, stačilo koupit lístek a 3 minuty před nástupem do mhd ho aktivovat. :)
Zitra vecer letim do Benatek. Odkud jsem měl hned druhý den navazující let. Ten mi ale posunuli až na 15:25. A ted řešim co dál. Budu spát tak, či tak na letišti. Jen nevím, jestli se vyplatí jezdit na půl den do Benátek, když tam pak jedu na prodloužený víkend o měsíc později.
Co byste mi doporučili? Být prostě na letišti, zapnout počítač a pracovat nebo se vydat do Benátek, případně do jiného zajimavého místa v okolí?
Benatky su tak na pol dna :D, takze isiel by som hned rano tam a uzijes si ich aspon prazdne bez turistov, minimlane do nejakej 9-10 hodiny.
Tento pátek máme letět do Benátek (Volotea), bohužel právě na tento den je vyhlášena v Itálii stávka v dopravě. Stávkuje i řízení letového provozu, mezi 13-17h, takže našeho letu by se týkat nemuselo, přílet až 22:25.
Složité ale bude dostat se do hotelu v Mestre, autobusy jezdit nemají, pěšky je to 10 km a taxi drahé (min. 35€, víc než letenka...), jestli vůbec v tom chaosu bude šance.
Hotely kolem letiště jsou většinou už plné nebo strašně drahé.
Neměl byste někdo radu, jak jinak vyřešit?
no vidim to asi na dohodu medzi zmatenymi pasaziermi, ktori budu cakat na bus na zastavke...a teda taxi ..alebo stopovat
Myslím, že sis odpověděl sám, taxi nebo jiný hotel v Tessera - tam dojdeš pěšky z letiště - můžu doporučit z levnějších Gronda Lagunare, za 55 euro se snídaní mi přijde fajn cena, nic jiného nevymyslíš.
Asi sem divnej, ale v pul 11 vecer v lokalite kde je stavka mi prijde 35eur za taxik jako super cena.-)
Zkousel si kontaktovat hotel a zeptat se jich jestli by ti neco nedoporucili?
Taky bych jako ideal videl tonicovo reseni v podobe scuku s nekym na taxika.
Pak se jeste teda nabizi jedna skryta moznost, ikdyz ne idealni - pujcit si na noc auto a muzes si vybrat nejlevnejsi hotel v okoli x km.
Díky všem za odpovědi.
Taxi vypadá opravdu nejreálněji, jenom si nedovedu představit, jak moc velký chaos tam bude :-) a jak dlouho bude potřeba čekat.
Ta cena 35€ je z radiotaxivenezia.com při online platbě předem. Mám ale trochu obavy, abychom nakonec odletěli, takže se musíme rozhodnout ve středu, kdy končí bezplatné storno hotelu. Jestli to riskneme nebo třeba nepoletíme vůbec...
Ahoj,
mám nevyužitý voucher na transport z Marco Polo letiště do centra:
https://www.alilaguna.it/en/line...ea-arancio
Zakoupeno 15.11., platnost 1 měsíc, původní cena 50E.Prodám za polovic.
L.
Dají se ve stánku na letišti koupit i vícedenní Unica City Pass bez transferu z/na letiště? ...nebo nutno koupit online a vyzvednout v automatu? chceme jet ze stanice Tessera do Mestre a rovnou použít lítačku (dokonce prý už ani v zastávce Tessera nechtějí prodat obyč. lístek za 1,5E:-O) Poradí někdo? děkuji.