Air China
Ahoj, já jim psal někdy minulý měsíc ohledně změny čísla pasu a kontaktoval jsem je přes tento email a bez problémů poměrně rychlá odezva. ca_europe@airchina.com
Zdravim
koupil jsem v nedavne akci letenky do Hanoje s Air China.Po ceste mame 20h a zpet 15h prestup v Pekingu , ktery bychom chteli vyuzit k navsteve Cinske zdi (cesta tam) a centra Pekingu (cesta zpet).
Ma nekdo nejake tipy na agenturu s rozumnou cenou na cinskou zed a zpet na letiste??hodil by sem odkaz popripade se podelil o zkusenosti?
Na ceste zpet uz cestu do mesta, v nem a zpet snad zvladnem solo.
a jeste dalsi dotazek... ma nekdo zkusenost s tohleto ?? pisou "4 hours of rest in room / unlimited rest lounge / free snacks and drinks / free Internet access and shower"coz by se rozhodne hodilo
Diky moc za rady a zkusenosti
S žádnou agenturou zkušenosti nemám, ale první cestu jsem se rozhodl pro návštěvu města, bohužel počasí a jet lag byli proti mě, takže jsem se brzy vrátil na letiště a dospával a při cestě domů jsem se rozhodl na čínkou zeď - Badaling, dopravil jsem se sám městskou hromadnou a busem, jediný bílý v autobuse a v pohodě se to dalo, dokonce jsem stihl i pak procházku po městě! bohužel jsem trefil 1.5 svátek práce, takže zakázané město bylo zavřené. Za mě ale všechno úplně v pohodě a časově naprosto dostačující, doporučuju jet na vlastní pěst! 😊
[citace="ilca007"]
Leteteli jsme Viden-Peking-Bangkok pres silvestra.
Vsechny lety byly standartni. Dokonce i jidlo bylo dobre a cinske vino Great Wall take pitelne
Zdravím...letíme do Haoje přes Peking kde máme 20 hodin stop, četla jsem, že je možné dostat v Pekingu hotel a transfer na hotel od Air China zdarma máte někdo zkušenosti s bookingem hotelu a tak?
Ahoj, rozebíralo se to hodně v komentářích pod tou akcí: https://www.cestujlevne.com/akcn...ke-hanoje. V zásadě by měl být možný online booking hotelu na stránkách Air China https://www.airchina.de/DE/GB/bo...g/hotels/, případě na emailu německé pobočky Air China: mucsales@airchina.com
Musíš rezervovat přes mail nebo telefonem. Přes web to chce číslo pasu, které se samozřejmě nezadává pokud nekupuješ přímo přes jejich web, takže žádné tvoje číslo nemají a bez toho tě to nepustí.
Mají teď z Mnichova akci. (i z FRA a DUS)
Bangkok/ Phuket/ Hong Kong/ Taipei/ Tokyo/ Osaka/ Fukuoka/ Nagoya/ Hiroshima/ Sendai/ Okinawa/ Seoul/ Pusan/
Ho-Chi-Minh-Stadt/ Colombo/ Jakarta/ Manila/ Kuala Lumpur/ Hanoi/ Rangun od 370euro
https://www.airchina.de/DE/DE/pr...E:DE
Přemýšlím jestli letět s nima, nebo s Turkish kde je servis a jídlo lepší i přestupy kratší.
Nicméně rozdíl v ceně 3tis, ve třech pak 10tis.
Tak jestli pojedes ve trech a vic, tak bych vzal Air China a usetrene penize si uzil ma miste :-)
Milí spolucestovatelé,
taktéž jsme zakoupili letenky Mnichov-Hanoj. Z Hanoje pak AirAsia do Malajsie, nicméně...k věci...přílet do Hanoje 11.1.2019 a odlet 12.02.2019....... jak to řešíte s vízem ve Vietnamu, když je tam přílet i odlet a mezitím lítačky po okolních státech? Předpokládám, že je třeba více vstupé tak, jako tak, případně se dá asi vyřešit tak, že si počkáme v mezinárodních prostorách na let AirAsia a rovnou odletět do další země....tím pádem bychom ušetřili jeden vstup...máte někdo zkušenosti, tip, radu...Díky
Air China prave spustila celkem masivni jarni vyprodej PE letenek do vetsiny ASEAN destianci - jsou tam hezke letenky do Ciny / Japonska / Thajska / HKG / Taiwanu - mozna i dalsi destinace, je potreba to pohledat - akorat to projizdim v Matrixu.. Zacina to na 17k.. Za ty prachy je to lepsi nez se drbat monkey classem a nechat si Cinkejma venkovanama flusat na boty.. :)
kickass1 napsal(a):Air China prave spustila celkem masivni jarni vyprodej PE letenek do vetsiny ASEAN destianci - jsou tam hezke letenky do Ciny / Japonska / Thajska / HKG / Taiwanu - mozna i dalsi destinace, je potreba to pohledat - akorat to projizdim v Matrixu.. Zacina to na 17k.. Za ty prachy je to lepsi nez se drbat monkey classem a nechat si Cinkejma venkovanama flusat na boty.. :)
Nice, kouknu se ;) diky
Není o co stát. Sedačky v eco a PE u Air China jsou naprosto stejné, jediný rozdíl je v místu na nohy.
DimikUK napsal(a):Presne a nevic neoddelene takze flustajici cinani hned o radu dal.
Ahaa, tak nic.
@kickass1 - trochu jsi mě překvapil... Tohle šlo koupit za necelých 400 EUR jako soft FD... Ale všichni jsme raději létali v eco za +/- 200, protože jak píšou výše, ten rozdíl tam prostě není. Za 17 tyček to je mimo.
Ja trvam na tom ze to je porad lepsi nez se mackat v eco, 5-10k si klidne za to misto na nohy priplatim (specielne u 10h+ letu) - stejne tak mi prijde i dobra investice stary PE u Delty, kde taky bylo jenom navic misto na nohy + lepsi jidlo - ale je to samozrejme otazka osobnich preferenci..
Nicmene kdybych mel letet treba VIE - BKK, tak si priplacnu radsi par k za primak s Eva Air nebo OS - to je bez debat :)
Pekny vecer, nekdo nevi nekdo kolik stoji vyber sedadla v Air China myslim tim jedna cesta na 2 sedadle nemyslim 6sedacek jak v kine vedle sebe.dekuji za odpoved
Alebo napis predajcovi. ja som mal letenky cez pelikana a poslal som jej mapku zo seatguru, kde chcem sediet a slecna to zajednala.
Letos 4x s Airchina. Pokazde starsi A330, zabavni system nic moc ale tim negativa konci. Jasne zadny amenity kit ale deka a polstarek byl. Celkove prijemne prekvapeni. Jidlo patri urcite mezi lepsi.Letenky staly jak od Flydubai a ten mi prijde horsi (jidlo tehdy bylo v cene). Cena/vykon mi prijde super. S Emirates me to pohodli a ani jidlo nepresvedcilo abych si priplatil nekolik tisicovek. Zatim se mi nejlepe letelo s Turkish ale pri dobre cene poletim s Airchina rad.
cali napsal(a):jj, zvláště když šlo upouštět... To byly časy:-)
no oni maji dneska ty tarify tak levny, ze snad ani neni duvod :p
cali napsal(a):jj, zvláště když šlo upouštět... To byly časy:-)
Prečo by už bolo po takých časoch? ;)