Otevren booking pro letni sezonu 2016 - ceny od 49e oneway.. EDIT: Praha - Istanbul..  .

Pegasus Airlines

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

A proč se nepodíváš rovnou ke zdroji? https://www.flypgs.com/en/what-s...ng-flights

2 Citovat

Raven napsal(a):

Takhle to snad nefunguje. Pokud tuhle blbou výmluvu použijí při kontaktování přímo, tak se obrátit na Úřad pro civilní letectví. Refundace by snad měla být jistá. Snad nám tu pak tuna dá vědět, jak to dopadlo.

Budu rád, když mě vyvedeš z omylu, ale neslyšel jsem o jediný vyplacený kompenzaci kvůli rušení letů v posledních měsících, co tam začaly lítat rakety v různých směrech (Israel, Lebanon, Iran...). 

Samozřejmě máš v případě zrušení letu na výběr cancel/rebook, ale tohle si taky každý dopravce vykládá po svém, a ač by ti měli aktivně dát vybrat, spíš o tom mlčí a doufají, že nevíš. 

Refund stejně nepřipadá v úvahu, bo je to cesta zpět, a tuna už odletěl (bylo diskutováno v jiném vlákně).

Na úřad v Íránu nebo v Turecku? To potom hodně štěstí...

Já bych se s tímhle obrátil předně na pgs, ať mi řeknou, jak to mám proletět.

V březnu se mi totéž stalo s Air India, a až do pár hodin před odletem trvali na tom, že mám letět letem, který neexistuje (řešit to začali, až když jsem jim z letiště fotkou potvrdil, že jejich let není na tabuli odletů, kreténi), a v Chennai mám potom pokračovat letem, který odlétal několik hodin před mým příletem. Takže i když jim řekneš, že cestovat v čase neumíš, neznamená to, že s tím budou něco dělat. Ti agenti, s kterýma komunikuješ (když se ti podaří prorazit robota), nejsou úplně sharpest pencils in the drawer a už vůbec nemaj zájem na vyřešení situace, potřebujou si to odkecat a jít domů za svou hnědou manželkou...že trčíš v nějaký díře, je nezajímá, páč je to furt o dost lepší místo než to, kde mají callcentrum.

2 Citovat

Neuvědomil jsem si, že je to návrat a aerolinka mimo EU, tak tam to bude těžší, ale v každým případě to přes nějakou agenturu může zkusit vždycky, to snad tak pracný nebude a při nejhorším z nich nic nedostane.

0