Velky kufr na cestování
turojan napsal(a):Je podivné, že máš špatné zkušenosti s každou značkou kufrů, které tady uživatelé doporučí. Nelíbí se ti mnou doporučené a ozkoušené produkty odXXX ani značka doporučená Irenou. ...
To ani ne... Spíš je to taková nedůvěra k nezištným pohnutkám uživatele, když ten uživatel je registrován pouze pár hodin / dnů a jako první a jediný příspěvek je odkaz na konkrétny tovar s linkem na "ten pravý eshop"...
turojan napsal(a):Je podivné, že máš špatné zkušenosti s každou značkou kufrů, které tady uživatelé doporučí. Nelíbí se ti mnou doporučené a ozkoušené produkty od NejKufry.cz ani značka doporučená Irenou. Těžko se mi věří tomu, že ti rukou prošel každý kufr a vždy ti přišel poškozený.
Ty i Irena musíte mít nějakou zvláštní úchylku na doporučování kufrů.
Ale tady asi byznys moc neuděláš, protože když už kufr, tak za pár desítek dolarů značkový přímo z USA a není potřeba kupovat předražené padělky v doporučovaných eshopech.
Nadezhda Konstantinovna Krupskaya napsal(a):Tak tam jsem také nakupovala, poslali mi místo nového použitý kufr, který musel některý zákazník přede mnou reklamovat. Byl ze všech stran odřený, poškrábaný a uvnitř byl písek a nějaké mušle. Zámek byl rozbitý a nešlo to vůbec použít. Hodila jsem jim to na hlavu.
Dobrý den, paní Naděždo, musíme se ohradit na váš komentář. To co píšete není pravda. Žádná reklamace u soudu neleží a už vůbec ne s někým, kdo používá pseudonym Naděžda Krupská. Naše zavazadla jsou přímo od výrobců kvalitních značek jako Titan, March, Wenger apod. Rozhodně se nejedná o nějaké čínské kopie! Dále píšete, že kufr přišel poškozený, což je také nesmysl, veškerá zavazadla před odesláním kontrolujeme. Jediný prostor, kde je možné, aby se kufr poškodil je u dopravce, ale to je potřeba řešit ideálně na místě a balík nepřevzít. Prosím, neschovávejte se za pseudonym a nešiřte nepravdy, pokud máte s námi problém, napište nebo zavolejte nám, všechny nevymyšlené reklamace řešíme! S pozdravem, Patrik Martínek, Nejkufry.cz.
Tady lidi hledají, jak koupit kufry levně. Část z nich si ho možná i vyrábí z kašírovaného papíru :-D Pláčete na špatném místě. Navíc příspěvek měl být označen jako inzerce.
Tuhle firmu znám. Prodávají nekvalitní předražené zboží a neuznávají reklamace. Internet je plný negativních recenzí.
Já vůbec nechápu motivaci si tam něco kupovat. Letos jsem kupoval v USA středně velký skořepinový kufr s certifikací nárazuodolnosti (při zkouškách je vyhazují z letadla přímo na plochu). za 59.90 USD vč. TAX, u této firmy stojí 3x tolik.Patrik Martínek napsal(a):Dobrý den, paní Naděždo, musíme se ohradit na váš komentář. To co píšete není pravda. Žádná reklamace u soudu neleží a už vůbec ne s někým, kdo používá pseudonym Naděžda Krupská. Naše zavazadla jsou přímo od výrobců kvalitních značek jako Titan, March, Wenger apod. Rozhodně se nejedná o nějaké čínské kopie! Dále píšete, že kufr přišel poškozený, což je také nesmysl, veškerá zavazadla před odesláním kontrolujeme. Jediný prostor, kde je možné, aby se kufr poškodil je u dopravce, ale to je potřeba řešit ideálně na místě a balík nepřevzít. Prosím, neschovávejte se za pseudonym a nešiřte nepravdy, pokud máte s námi problém, napište nebo zavolejte nám, všechny nevymyšlené reklamace řešíme! S pozdravem, Patrik Martínek, Nejkufry.cz.
Pane Martínku a ty mušle a písek tam také dal dopravce že - asi jako bonus. Že neuznáváte reklamace jsem si o vás už přečetla.
Vaše kufry tak maximálně pokud se chci zbavit mrtvoly abych si nezasvinila auto. Ale jak to tady čtu, tak bych měla strach, aby přepravu vydržel, nerozpadl se a mrtvola se po cestě nevysypala.Chtěl jste reklamu zadarmo, tak jí máte. A že není zrovna pozitivní? No co byste také chtěl za ty prachy...
Prodáváme kufry z dvojitými zipy, které se nedají tak snadno rozject jako obyčejné zipy a nelze se do nich snadno dostat, díky tomu mají zvýšenou nosnost než obyčejné kufry, např velký XL má nosnost 28 kg. Jedná se o cestovní kufr T-Class 2222
Když velký kufr, tak rozhodně skořepinový. Já jsem kupoval sadu pro celou rodinu, v níž je kufr menší, střední i větší velikosti. Pokud chcete taky nový kousek nebo rovnou sadu, tak mohou doporučit nastrojana, kde jsou kufry za velmi dobré ceny a celkově mám s tímto obchodem výborné zkušenosti
losdodos4 napsal(a):Když velký kufr, tak rozhodně skořepinový. Já jsem kupoval sadu pro celou rodinu, v níž je kufr menší, střední i větší velikosti. Pokud chcete taky nový kousek nebo rovnou sadu, tak mohou doporučit nastrojana, kde jsou kufry za velmi dobré ceny a celkově mám s tímto obchodem výborné zkušenosti
https://www.nastrojan.cz/kufry-skorepinove
To znám to se hodí především pro války rodinných klanů. Je to sada jako matrjoška a když vyvraždí celou rodinu, tak má každá mrtvola vlastní skořepinovou rakvičku. Člověk si tak nezasviní kufr v autě. Na zahrabání mrtvoly dobrý, ale na cestování je to úplně na prd.
najde se spousta internetových obchodů s kufry, ale většinou je rozdělují pouze na látkové a skořepinové a podobně, málokdy podle velikosti..libovolně velký cestovní kufr si ale můžete najít poměrně snadno například zde:
Dělení podle velikosti se vždy hodí. Ale ty ceny v tom eshopu jsou hodně vysoké za takový šunt.
Tyhle předražené kufry si mohou dovolit snad jen pašeráci drog. Ale ti potřebují kvalitní kufr co se po cestě nerozpadne. S tímto by je hned chytili. To by si pak majitele eshopu našli a odkrouhli ho.
losdodos4 napsal(a):najde se spousta internetových obchodů s kufry, ale většinou je rozdělují pouze na látkové a skořepinové a podobně, málokdy podle velikosti..libovolně velký cestovní kufr si ale můžete najít poměrně snadno například zde:
https://www.nastrojan.cz/kufry-dle-velikosti
Prodávají jen nekvalitní věci. Nedoporučuji. :-D