Prodam letenky 1st class Qatar a380 DOH-BKK, Prosinec 2015
Ahoj, zmenily se mi plany (tehotna manzelka ) a musim tedy zrusit planovanou prosincovou dovolenou do Thajska. Kupoval jsem letenky za mile a pokud nekdo bude mit zajem vyzkouset si 1st class a380 Qatar Airways, muzeme se domluvit:
Mam dostatek mili na koupi 2x DOH/AUH - BKK ve F, s navratem z BKK do DOH/DXB/AUH v Y. Cena by byla 40 000 CZK
Dalsi varianta je pro single cestovatele, DOH/AUH - BKK a BKK-DOH/AUH/DXB, vsechny segmenty ve F. Tady je cena take 40000.
Konkretni terminy zalezi na dostupnosti, ja mel na 03.12-15.12, tyto jeste jsou ve F volne, cim drive se ozvete, tim je vetsi sance, ze tyto terminy pujdou
Nebo moznost zkusit si proletet business tridu v a350 + prvni v a380 na 2 segmentech z Abu Dhabi do BKK, jako zde:
https://www.smiles.com.br/passagens-com-milhas?tripType=2&originAirport=AUH&destinationAirport=BKK&departureDay=1449097200&returnDay=null&adults=01&children=0&infants=0
Podivejte se na volne terminy. Je mozne i jine lety, podivejte se zde:
http://www.smiles.com.br
Celkove mam 120000 mili, cely balik muzu prodat za 45000.
Osobni setkani v Praze, predani cash penez oproti vystaveni letenek na jmeno.
Neco pro opravdove fajnsmekry
omlouvam se pripadne adminovi za nespravnou kategorii, kdyztak prosim presun Dekuji
Zmenili se ti plany, tak sis rekl, ze si na tom aspon privydelas, jo? Pocitam zes to nakoupil v akci a tech 120000 mil vyslo zhruba na 24000kc, takze to je pekny zisk.
Ahoj,
napocitej si to na te strance: http://www.smiles.com.br, nahore mas DE (z): Para (kam): Ida e volta (tam i zpet): Adulto (pocet dospelych): a uvidis.... Mam k dispozici 120000 mil.
Obecne z Evropy to vychazi draz, vyplati se spise prikoupit leg z Evropy do arabie a pak z arabie (Doha, Abu Dhabi) prvni tridou do asie s Qatar Airways.... Qatar totiz povazuje arabii uz za soucast Asie, proto tam ma moc vyhodne milove tarify.
Z Evropy se to moc nevyplatí. Nejjednodušší je spoj do DXB s někým jiným a od tama letět do BKK přes DOH. My už to máme proletěné a opravdu to byl zážitek. Jen najít volný termín bývá dost problém a to obzvláště pro dva lidi, ale vždy to nějak jde udělat. Každopádně doporučuji a za původních 12 tisíc parádní.
Nemely ty mile nahodou v podminkach ze se musi proletet do konce 2015? Kdybys na to nesehnal zadnyho zakaznika, mam do konce roku jeste nejake volno - ale urcite za to nedam vic nez byla puvodni cena, jeste jsem nedoresil soud s AA, tak nechci moc rozhazovat, kdybych jim tech 40k musel poslat zpatky
Jinak gratuluju k potomkovi, urcite ti udela vetsi radost nez cesta s QR v F
Kickassone: neni nutne je proletet do konce roku, staci je utratit (koupit letenky klidne na obdobi za rok odted)
Pistoma: ano jsou
Mile jde pouzit na jakekoliv letenky. Viz stranky, na ktere jsem odkazoval, kde si najdete jaka trasa v jake tride vas zajima a uvidite, kolik mil je na to potreba. Nejvyhodnejsi je to ovsem ze Stredniho vychodu koupit letenky do Asie v premiovych tridach a do arabie koupit letenky z PRG s Flydubai, nebo z Budapesti s Wizzairem
Dobrý den, je ještě možné koupit od Vás letenky v business třídě. Diky za odpověď.
Email - rvsservis-reditel@rvsservis.cz