Wizzair: Promo a Slevy
Žádných víc informací není potřeba Je to ta jejich pravidelná sleva – 20% dolů na všechny lety (slevy platí i z členských cen letenek)
Nie vzdy sa to oplati kupovat. Je lepsie mat i trochu prehlad v cenach, ze to co ti daju so zlavou, kolko stalo predvcerom bez zlavy. Pri zakladnej cene 10e za letenku je zlava par centov... Mail o tom prisiel pred 2hod, no nebol som online...
Ahoj, chci se zeptat, jsem clen wizzair discount clubu - muzu zmenit jmeno sveho spolucestujiciho zdarma?
Dobrý den,
kam se prosím vkládá slevový kód na členství? Nikde jsem nenašel příslušnou kolonku, kam to vložit
,,Sleva platí pro členy WDC, sleva na členství s kódem WDCSEP15,,
Předem díky
Jak často mívají ty 20% slevy? Chtěli bychom na konci března do Barcelony, tak mě zajímá jestli mám šanci chytit tuhle akci nebo nemá smysl čekat.
Zľavy sú síce niekoľkokrát ročne, ale ak je cena dobrá, tak by som asi s nákupom neváhal - ak cena stúpne medzičasom o 30+%, tak ti už 20% zľava nepomôže
Ak si ale nerozhodný, tak by som počkal napr. do Valentína - to je obdobie, kedy bude mať veľa spoločností nejaké promo akcie. (môj subjektívny názor)
No jen tak ze srandy jsem se díval na Velikonční víkend, kdy cena vypadala opravdu zajímavě - cca 2700 Kč. Během dvou dnů ta cena vylezla na 4200 Kč, takže mi to přijde, že jsem promeškal ten správný okamžik Už před těmi 2 dny mi ta cena přišla více než příznívá na to, že jsou svátky.
Len taka zaujimavost Pozri si historiu cien akychkolvek letov wizzu (dajme tomu ten velkonocny tyzden) a zistis, ze v drvivej vecsine su najlacnejsie letnky od 12. decembra do konca decembra. Prikladam screen 6 nahodne vybranych letov
EDIT: z tych grafov este ide vycitat dalsiu vec, ich akcia 1+1 v maji je len velmi velmi vydareny marketing, v tom case je cena letenky oproti decembru dvojnasobna, v niektorych pripadoch clovek fakt usetri (mne napr. Dubai vyrazne nespadol pod 130€ takze som poriadne usetril) , ale zvysok je len cisty ehm ... Dokonca, 15. decembra mali akciu -20% z ceny leteniek a z grafov clovek zisti, ze o tyzden je letenka este lacnejsia ako bez zlavy (samozrejme zase sa najdu specificke pripady)
Tohle je super, kde vezmu takovéhle grafy?
Jj je mi jasné, že ceny mimo sezónu (leden - březen) jsou vždy nejnižší. Právě v případě té Barcelony mě hodně překvapila relativně příznivá cena na ty Velikonoce. Dám tomou ještě cca 14 dní až 3 týdny a uvidíme jestli to ještě spadne zpět nebo poroste. Ten termín mi vyhovoval kvůli toho, že člověk mohl strávit v Barceloně 3 dny, bez toho aniž by si vzal den dovolené, ale pokud se cena udrží, raději zvolím jiný levnější termín i za cenu pár dní dovolené.
Ak je dobra cena pocas Velkej noci tak by som velmi nevahal. Kupoval som 15. decembra na Velku noc Tenerife. Tiez to vychadzalo z Budapesti tak ze bez potreby dovolenky za 102 eur return ... odvtedy pozeram tu cenu ci nahodou neklesne, a stale len stupa. Pozeram ze teraz je cena viac ako 600 eur podla mna to sice este pojde dole ale na tych 102 eur uz urcite nie.
Podla grafu si skutocne vystihol najnizsiu cenu, ktora bola v jeden jediny den za celych 8 mesiacov a zatial sa neopakovala ... tak tomu sa hovori stastie
@toncek: graf si mozes pozerat na akykolvek let vo vyhladavaci azair
Díky o těch grafech na AZAir jsem nevěděl - nikdy jsem si toho nevšiml. Jde nějak upravovat ta časová osa? Vidím to tam pouze měsíc zpět a ne jak je zde na těch obrázkách několik měsíců dozadu.
Hergot, tak tomu se říká štěstí. Kdybych to věděl, tak je hned koupím. No nic, budu to sledovat.
Tiez som sa nadtym pozastavil preco maju niektore lety tak kratku cenovu historiu, no a dosiel som k zaveru, ze su to rescheduled flights Datum kedy mi wizz oznamil zmenu letu koresponduje s azair grafom
Ale jo, není to jen sleva na "oko". Mám Barcelonu z Katovic v dubnu za 2500 Kč včetně většího kabinového zavazadla a členství v tom jejich Wizz Discount Clubu na který mimochem stále platí ten kód
No není to úplně naoko. Před pár dny jsem bral PRG - TSF za klubových 529. Aktuálně je cesta zpět ve stejném termínu tam za 627, nicméně zpět za 307. Je to prostě jak kde a jak u čeho klasika.