Wizzair: Promo a Slevy
Sleva u wizz se vždycky vztahuje na cenu letenky bez administrativního poplatku (i když mají třeba 20%). A sleva 50% se vztahuje nejen na lety do Dortmundu, teď jsem se třeba koukal, že 50 % sleva by měla být na všechny lety z PRG.
Takže místo citování podmínek akce doporučuju se podívat, jak to ve skutečnosti je a zkusit si to naklikat v rezervačním systému.
Nasiel som lety aj na rok dopredu kde tie zlavy boli 20-30%. Z 3 hodinoveho nakupovania vzisli 4 nove letenky s flexom, a vdaka zlavam aj zmena 2 inych uz predtym kupenych letov, kde som na lepsie datumy nemusel nic doplacat. Najlepsi deal dneska bolo Abu Dhabi s flex za 9,8€ :)
Ja som si to naplanoval koncom oktobra 2021 so stopoverom v Cluj resp. Kutaisi a o trosku drahsie je Sofia,Larnaca
Nakonec jsem neodolal Santorini na léto za 32€ a Abu Dhabi na říjen 2021 cca za 90€. Vše z kreditu po zrušených letech a s flexem za 2€.
Sice extrémně naivní představa, ale ten Kypr z Prahy před Vánoci jsem tam za 600,- nemohl nechat :D
kluci, muzu se hloupe zeptat k cemu vlastne je ten Wizz flex? to berete jen kvuli tomu flight change FEE?
Hlupo sa pytas, ale mudro si aj zaroven odpovedas :)
Ja som dneska robil rosady vdaka flexu a pomaly sa mi dalsi rok celkom slusne zaplnuje dobrymi planmi. Uvidime co na to korona.
PS: jul 2021 VIE-Corfu cca 30€ RT, skoro vsetky mesiace VIE - BCN 9,7€ a daju sa najst dalsie slusne jednosmerky
voughne napsal(a):Hlupo sa pytas, ale mudro si aj zaroven odpovedas :)
Ja som dneska robil rosady vdaka flexu a pomaly sa mi dalsi rok celkom slusne zaplnuje dobrymi planmi. Uvidime co na to korona.
PS: jul 2021 VIE-Corfu cca 30€ RT, skoro vsetky mesiace VIE - BCN 9,7€ a daju sa najst dalsie slusne jednosmerky
no to sice jo, ale pak treba mesic pred odletem kdyz se zmeni situace v destinaci, tak nebudou letenky za 10 eur ale budes platit strasne moc za fare difference.... ten refund ve forme wizz creditu funguje jak? musi byt let zruseny?
[/citace]
Kdyz mas flex tak si let zrusis sam a dostanes kredit v cene letenky.
[/citace]
takze kdykoliv treba tyden pred odletem proste bez udani duvodu zrusim letenku a 100% kreditu budu mit na wizzu? :O tak ted uz to chapu pokud tomu tak opravdu je.
Nieze treba tyzden pred odletom, ale az 3 h :) Nevratia ti akurat poplatok za flex + vrateny kredit ma platnost tusim 90 dni. V kazdom pripade je lepsie prist o paru drobne ako o celu letenku. Ja mam momentalne kupenych 14 leteniek z toho 11 s Flex ... vecsina toho uz je konecny stav (ale viem, ze nie), takze nejaky fare difference nehrozi.
Co jsem to tak zhruba projel, tak mi přišlo, že ve čtvrtek byly lepší ceny. Někde se ale treba da najít něco levnějšího.
Ono záleželo taky na destinaci. Jediné, co jsem našel z Vídně na půli Května pod 10€ byly Atény, jinak ostatní nad 18/22€ OW. Teda, já hledal pouze z VIE a ještě jsem se podíval na dvě linky z PRG, ale to mě moc nezaujalo cenově. Tak uvidíme, co mi přinese půlka Května 2021 :D
Pokud někoho zajímá Gruzie, je levně k dispozici v říjnu 2021 z Wroclavi, (např 19.-23.10. za cca 700 Kč RT).
Protože budou ( asi dnes ) zrušeny lety WAW-TLV do 13.10., rychlou koupí se nabízí několik možností:
1. Prodloužit si platnost kreditu
2. Zakoupit ,,zdarma" členství Wizz s tím, že vložené peníze se vrátí do kreditu
3. Prostě si jen zvýšit kredit o 20% (při platbě kartou)
https://www.rmf24.pl/fakty/polsk...-rozporzad,nId,4759265
EDIT: UŽ ZRUŠENO
Wizzair mně připsal kredit za zrušený let, převést na peníze to nejde, WDC kupovat nechci, už jsem s nimi skončila - nemám nervy na to jejich věčné rušení a změny letů. Musím to tedy u nich utratit během roku.
Bývá ještě promo, kdy prodávají za ceny WDC pro všechny?
A nemyslím tím ty slevy cca 20% několikrát za rok, kdy ti sleví 15-20 korun z ceny letenky bez administrativního poplatku.
To byl jen takový kousanec od Masúda. 😉
Jinak se to prý dá prodloužit tím, že nakoupíš za kredity letenku s drobným příplatkem kartou, který nestihneš provést.