Kreditní karta - nejvíce výhod
J0x napsal(a):Pokud si dobře pamatuju, tak priority nálepku na BP jsem dostal už v roce 2014Dostali jsme nálepku na boarding pass.
A když je jen jedna fronta k security (jako předevčírem směr LHR), tak je vám nálepka na houby. Přednostní nástup do letadla asi nezajistí, že?
Ale tada je řeč o přednostní kontrole a ne o přenostním nástupu do letadla. Jeden o voze a druhý o koze.
MC lounge v PRG ti nalepí na palubní vstupenku nálepku "Fast Track", což se týká bezpečnostní kontroly, ne nástupu do letadla.
Leoš Literák: stačí být zdvořilý a asertivní.
Na prioritním nástupu do letadla nevidím žádnou výhodu, spíš naopak.
[/citace]
Přesně tak. Člověk musí sedět x hodin v letadle a ještě se tam chce cpát jako první, aby si to užil o půlhodiny déle. Chápal bych u first class, business. Já nastupuju vždy téměř poslední, než to zavřou. Myslím, že místo člověku nikdo nezasedne :)
niemandos napsal(a):Ale tada je řeč o přednostní kontrole a ne o přenostním nástupu do letadla. Jeden o voze a druhý o koze.
Máš pravdu, už to čtu pořádně :)
andula napsal(a):Někdy se to stane, ale letuška to vždy vyřeší. A asi je s tím problém spíš u nízkonákladovek, kde každý sebou tahá co největší bágl na palubu. Teda od listopadu už to tak úplně platit nebude :)Taky se nikam nehrnu, jen je pak často velký problém, kam narvat příruční zavazadla.
Petr76 napsal(a):Zajímalo by mě, k čemu je ta nálepka dobrá. Už 2x se mi stalo, že jsem přišel ke gate a fronta na kontrolu byla jen jedna a ostatní dveře na gate byly zavřené.MC lounge v PRG ti nalepí na palubní vstupenku nálepku "Fast Track", což se týká bezpečnostní kontroly, ne nástupu do letadla.
Leoš Literák: stačí být zdvořilý a asertivní.
Jakub Langer napsal(a):Nemáte prosím někdo aktuální informace? Na české stránce Mastercard není zmínka ani o Blavě, natož o Budapešti. Na stránce budapešťského letiště je pořád ten nadpis o cizích kartách s nesouvisejícím textem a na maďarské stránce Mastercard se píše, že zahraniční návštěvníci mají smůlu. Poslal jsem na FB dotaz na českou MC, tak jsem zvědav, co mi odpoví a jestli vůbec.Koncem srpna 2018 jsme byli unvitr v MasterCard lounge v Budapesti s MC World Elite, vydanych v Cesku od CSOB i Erste. Viz priloha.
Nevim na kterou master card stránku jsi se dívals,ale Blava tam u CSOB normálně je. Četl jsem na konkurenčním webu, ze muzes vzít stejně jako v Praze 4 hosty sebou zdarma,ale vyzkousim asi až v březnu. Na stránkách CSOB o tom uzminka není. O Budapešti jsem taky četl, ale někdo psal ze zdarma.jiný ze musis zaplatit par euro. zkušenost nemám.Byl jsem na Priority pas v tom salónku za kontrolou.
J0x napsal(a):Zajímalo by mě, k čemu je ta nálepka dobrá. Už 2x se mi stalo, že jsem přišel ke gate a fronta na kontrolu byla jen jedna a ostatní dveře na gate byly zavřené.
Mě se to stalo pokaždé. Takže už ani s sebou neberou papírovou letenku.
Kamarad leta pomerne casto z Budapesti, na jeho MC World Elite od EP ho tam bez problemu pousti.
Standa napsal(a):Díky. Podobnou fotku jsem viděl, jen nějak nehraje s maďarskou stránkou MC, no. :) A taky to mohli od srpna, kdy to sem někdo dal, 3x změnit, tak se radši ptám. Jinak ta zavíračka v 19:30 mě dost "pobavila".Kamarad leta pomerne casto z Budapesti, na jeho MC World Elite od EP ho tam bez problemu pousti.
niemandos napsal(a):Nevim na kterou master card stránku jsi se dívals,ale Blava tam u CSOB normálně je. Četl jsem na konkurenčním webu, ze muzes vzít stejně jako v Praze 4 hosty sebou zdarma,ale vyzkousim asi až v březnu. Na stránkách CSOB o tom uzminka není. O Budapešti jsem taky četl, ale někdo psal ze zdarma.jiný ze musis zaplatit par euro. zkušenost nemám.Byl jsem na Prioryty pas v tom salónku za kontrolou.
Tak jsem se přes FB dotázal MC, jak to teda s tím salonkem v Budapešti je, když Maďaři na webu píšou, že ne, ale fotka svědčí o opaku. Odpověděli, že vstup zdarma není. Asi to sám vyzkouším a pak jim pošlu nějakou sarkastickou zprávu.
J0x napsal(a):Asi to sám vyzkouším a pak jim pošlu nějakou sarkastickou zprávu.
Tak to vyzkoušejte. Samotného by mě to zajímalo.
J0x napsal(a):Tak jsem se přes FB dotázal MC, jak to teda s tím salonkem v Budapešti je, když Maďaři na webu píšou, že ne, ale fotka svědčí o opaku. Odpověděli, že vstup zdarma není. Asi to sám vyzkouším a pak jim pošlu nějakou sarkastickou zprávu.
Nemas nahodou beznejsi world? Je rozdil mezi World a World elite.