Přestup v Amsterdamu
v Amsterdamu se ztratit moc nedá. sice velké, ale přehledné a nekomplikované letiste.
pokud ta ditka jsou klidna a nebudou furt utikat na jinou stranu, nez kam mate jit, tak 55 minut staci s prehledem
Napoprvé a s dětma bych si já osobně 55 min asi netroufla, my tam měli dlouhý přestup, ale to letiště je velké. Zábava na 6h se tam najde, je tam plno různých koutků a sedaček, zevlítek. Obecně dost pohodlné letiště.
Děkuju moc za reakci!
ano, děti jsou hodné, asi se spíš bojím nového letiště. S větší holčičkou už jsem se něco nalítala, ale zatím tedy bez přestupů, možná proto mám z přestupu trošku obavy, jak to bude probíhat (navíc kočárek, ale přemýšlím, že ho nechám odbavit jako kufr, ať mám klid) vlastně nevím, že kdybych jej nechala u letadla, kde mi ho vysadí - tam kde přestupujeme, nebo až v US v cílovce? protože jsem četla že málokdy ho nechají u výstupu z letadla, na to bych raději nespoléhala.. (i u přímých letů to bylo vždy jinak).
Tak zkusím najít delší mezičas. Děkuju!
Zvolte ten kratší přestup a vyžádejte si u KLM asistenci při přestupu s poukazem na omezení pohybu které máte v důsledku nemoci */ úrazu *. Vyřešíte tím i otázku orientace na letišti v AMS.
5 hodin bloumat na letišti je opravdu dlouhá doba, zejména pokud uvážíte, že za 5 hodin budete mít za sebou již 50%-80% letového času z AMS do Ameriky ( podle toho, kam v US letíte.
Pozor na to, že z Prahy můžete skončit na nejvzdálenější bráně a k ní ještě pojedete autobusem. Letadlo pojede po dráze taky hezkých pár minut, zpoždění přistání kvůli provozu se také může stát. Já jsem opatrný, takže bych do tak krátkého přestupu nešel.
55 minut je na amsterdam azaz. nebal bych se toho.
tvrdit, ze je to malo, je cca na urovni alarmistickych tvrzeni, ze na letisti musite byt 2 hodiny predem.
i s ditkem je to spousta casu na prestup.
Souhlasim, urcite to risknete, pri nejhorsim se o vas KLM postara a dostanete alternativni lety :)
@Peetee247 tak teď jsem se zasmála :-D děkuju :-D už se tolik nebojím :-D
Jinak tedy poletím z Vídně, tak snad nás nehodí tak daleko, jak píše pan @Leoš Literák
děkuju všem za příspěvky, už začínám být v klidu :-)
a ještě moc prosím 🙈🙏🏻
tohle znamená, že odbavené zavazadlo kupuju jen na cestu zpět?
když tam nabídka na opačný směr není, tak zavazadlo dokoupit nelze? 🙈
omlouvám se, blondýna, raději se ptám 😁
nik.dobesova napsal(a):@Peetee247 tak teď jsem se zasmála :-D děkuju :-D už se tolik nebojím :-D
Jinak tedy poletím z Vídně, tak snad nás nehodí tak daleko, jak píše pan @Leoš Literák
děkuju všem za příspěvky, už začínám být v klidu :-)
to, kde skoncite (nebo kde muzete akoncit), se od destinace prakticky neodviji. na konci letiste mizete skoncit kdyz poletite z prahy, stejne jako kdyz poletite z vidne nebo treba z kodane :)