Thajsko prelety
Koncem unora chceme letet Bangkok-Krabi-Bangkok (28.2.-9.3.2016), mate nejaky tip na levnou letenku? Diky!
Létá tam:
Nok Air
Thai Lion Air
Air Asia
Bangkok Airways
a Thai Airways (ale ti nebudou levní)
Otevři anonymní okno v prohlížeči, dej tam data, dotáhni rezervaci před platbu (všechny poplatky, kufry atd) a ber to nejlevnější.
Air Asia už nejspíše nebude mít promo akci, je to moc brzy. U ostatních nesleduju, jak se mění cena, ale já bych kupoval teď. Cena spíše nebude klesat než bude.
Ahoj, neví někdo kolik se doplácí dodatečně za kila u Thai lion? vracíme se s nima z Krabi do Bangkoku a vzápětí letím Emiratama do Evropy kde už můžeme mít kufr o hmotnosti 30kg, Lion Thai ma v ceně jen 15kg. Neví někdo kolik by zhruba stálo 15kilo u Lionu? moc diky
Mne napodiv najlacnejšie vyšli prelety BKK- HKT /phuket/ 1.1.16 a KBV /Krabi/ -BKK 16.1.16 práve s Thai. Obe cesty B777 /!/ s usporiadaním 3+3+3, občerstvenie a 30 kg batožina v cene. Pravda, kupoval som to niekedy v septembri. Cena 1315 bahtov/ osoba
já je kupoval v akci kdy mě vyšla jedna na 550bahtu. spíš jde o to kdyby to člověk přepískl ze suvenýrama tak ať vím kolik se doplácí za kilo
Už to tu někdo zmínil, ale pro sichr se zeptám jako debil znova (a klidně mi jako debilovi odpovězte) - chápu správně, že kromě kabinového zavazadla je u Thai Lion Air v ceně i odbavený kufr do 15kg (vnitrostátní let)? Nejsem žádný velký angličtinář, tak jestli v tom třeba není nějaká klička... :-)
Ano. Nevím, kam letíš, ale zkus i Thai Smile. Ti mají 20 kg a zdáli se mně tak nějak lepší.
Ještě nemám přesný plán, teprve před dvěma hodinama jsem si koupil letenku do BKK :-) :-)
Havně na přesuny Bangkok-Chiang Mai-Krabi a pak Surat Thani-Bangkok chci využít letadlo, přece jenom je to rychlejší než dřepět v autobusu nebo se někde plácat na motorce :-)
Každopádně díky za reakce ;-)
Určitě dobře děláš, domestic letů jsou opravdu mraky denně mězi Tebou zmiňovanými městy a jsou fakt levné.
Doporučuju sledovat teď stránky aerolinek - hlavně Air Asia, Nok, Thai Lion atd., celkem pravidelně mívají velký slevy.
Jo, Thai Smile bylo loni super. Ceny stejné jako u Air Asia. Odlet z hlavního letiště BKK, občerstvení v ceně a nejvíce usměvavé letušky, co jsem kdy viděl.
Kupovali jste někdo v poslední době letenky u Thai Lion Air? Všechno jsem proklikal a vyplnil a namísto platební brány mě to hodilo na stránku, abych se přihlásil na svůj účet u SBC bank. Na to jim ale kašlu, žádnou SBC nemám a nechci. Chci jen zaplatit kreditkou za letenky :-D :-D
Někdo nějaký nápad?