Ženeva v březnu
Zdravím, mohl byste mi prosím někdo poradit co nejlevnější cestu do Ženevy v březnu na autosalon? Pokud se dají sehnat nějaké levné letenky, tak ideálně ty... Díky moc
Ahoj, letecky ano, levně asi ne Easyjet už nelítá, tak přímo z PRG připadá v úvahu jenom Swiss v cenách 4k+, vyhledáš tady na webuhttp://letenky.cestujlevne.com/. Jinak je i levnější možnost s přestupem s Easyjetem (hledej na azair.cz). No a pak samozřejmě doletět někam "poblíž" a dojet vlakem/busem, ale to při cenách dopravy ve Švajcu a času na cestě není vhodný. Jinak si ještě vybavuju, že tam loni cestovky vybavovali charter, ale to je taky cenově úplně mimo. Pokud netrváš na letadle, tak bus/vlak taky možnost a tady bych to určitě směřoval na slevový servery jako slevomat.cz, kde cena za bus zájezd bude určitě poloviční, než kdybys to kupoval u nějaký společnosti, která tam jezdí pravidelnou linku.
EDIT: tak jsem byl zvědavej a kouknul se na slevomat a aktuálně tam maj dopravu busem+vstupenku na autosalon za 1899Kč
Díky moc za rozsáhlou odpověď já si to myslela, jen mě napadlo, že se dají kolikrát sehnat levný letenky do hodně míst, tak jestli by třeba něco nebylo i do Ženevy. Ale je jasný, že v době autosalonu asi těžko . My jinak pojedem autem a ještě se podíváme po okolí... Jen jsem přemýšlela, jestli by nebylo možný ten výlet udělat trošku levnější... Přece jen je to dálka a navíc ceny za ubytování ve Švýcarsku nejsou zrovna lidovka Ale díky moc!
No máš stejný nápad jako ja
Takže dneska jsem tomu věnoval trochu času.
Takže můj postup, nevim jestli to uskutečnim, ale jen jsem si tak hrál, uvidime.
Start z Katowic a přelet do Waršavy, důvod je ten že nejlevnější letenky jsou z Waršavy cca 500 Kč
Odlet v neděli LOT přiskok a v pondělíráno odlet.
Vyhoda jsi v 08:20 v Ženevě a vystaviště je hned vedle. Máš celý den na prohlídku
Cena za jednu cestu 1060 Kč což je luxus.
Po prohlídce vystaviště odjez vlakem trenitalia za 19 Euro do Milana
odjezd z autosalonu 18:30 - 22:30 jsi v Milaně.
Nocleh a muj předpoklad, 1, 2 dny bych zůstal v Milane a plus jeden den Bergamo.
Airbnb do pohody za 100 Euro
a každé ráno v 17:45 odlet z Bergama do Prahy.
za 10 Euro
Nebo i Katowice ale, neletají zpět denně.
Chybí mi nocleh Varšava, ale to nebude velká částka.