Nabízím k prodeji bonusovou letenku z programu Miles&More (Lufthansa a partneři). Mám k dispozici 48 000 mil = lze zakoupit letenka téměř kamkoliv po Evropě včetně úhrady všech poplatků. Lze využít i na lety do Turecka, například pro přímé lety Vídeň - Antalya, které standardně stojí kolem 8 000 Kč. Bonusová letenka obsahuje i odbavené zavazadlo do 23 kg. Zájemci pište - rozseknout to musím do konce roku než mi propadnou první míle, pokud se neobjeví zajímavá nabídka, budu si muset sám někam zabookovat cestu .
Nabízím k prodeji bonusovou letenku z programu Miles&More (Lufthansa a partneři). Mám k dispozici 48 000 mil = lze zakoupit letenka téměř kamkoliv po Evropě včetně úhrady všech poplatků. Lze využít i na lety do Turecka, například pro přímé lety Vídeň - Antalya, které standardně stojí kolem 8 000 Kč.
Bonusová letenka obsahuje i odbavené zavazadlo do 23 kg.
Zájemci pište - rozseknout to musím do konce roku než mi propadnou první míle, pokud se neobjeví zajímavá nabídka, budu si muset sám někam zabookovat cestu
Ta sim karta je prezentovana ako lacne data v EU ale v ponuke statov som tam niekde nasiel aj Izrael. V decembri letim do izraelu na 4 dni. Myalite ze tie jednotlive baliky dat budu platit aj tam ? Mal niekto tu sim kartu mimo EU?