Máte někdo zkušenost s vyřizováním ubytování k zakoupené letence od TAPu s delším přestupem v Lisabonu ? E-mail: info@globair.cz Rezervace letenek: flytap.com .
Ahoj, potvrzuji vedle sebe. Teď jsme s nimi měli 4 lety ve 4 lidech a vždy sedadla v jedné řadě. Netřeba připlácet něco extra (pokud člověk nechce jejich Comfort třídu v rámci Economy).
Díky moc, ještě jedna otázka, ohledně druhého malého příručního zavazadla (kabelka, apod - 40x30x10cm), limit jsou 2kg, nějak důsledně kontrolují váhu případně rozměry?
Dá se na TAP Portugal zavolat v češtině? Nenašel jsem české zastoupení. Při rezervaci jsem udělal chybu v příjmení (1 písmeno změnil) a teď nevím jak to vyřešit. Nemáte někdo zkušenost jak toto vyřešit? Děkuji
@cali: to je určitě pravda, jenže česky (na což byl dotaz) se přímo do TAP zavolat nedá. Resp. dá, jen tomu Portugalci nebo Indové nebo kdo je na druhém konci linky nebudou rozumět.
Tak jsem si sehnal člověka na to, aby mi tam zavolal na číslo na jejich stránkách. Neuměli to opravit a ani jsme se nedozvěděli co máme proto udělat jen nám sdělil, že to bude mít na starosti jiná společnost (nevím jaká, něco jako portugalia???). Nicméně jsme našli kontakt a ve finále nám řekli, že nemají naše číslo rezervace v systému a nic s tím teda neudělají. Na email zatím neodpověděli.
Snad u všech aerolinek je oprava překlepů ve jméně do 3 znaků možná (a obvykle zdarma). Jednou jsem to řešil až na letišti, kde jsme to zjistili, šlo to a let jsme stihli, i když to byl trochu stres...
Tak nakonec se mnou začali komunikovat přes Twiter a chtějí po mě za opravu jednoho písmene ve jménu 25€. Teď nevím jestli se nechám nachytat nebo to mají někde v podmínkách, ale nic takového jsem nikde nenašel
grátis je pouze změna letu, oprava jednoho písmena je služba navíc za poplatek 25€, to nepochopíš 🙈 a komunikace přes Twiter, ostatni kanály do teď bez reakce
Tak musím pochválit TAP! 15.5.2023 zpoždění 13 hodin na trase Boa Vista - Mnichov (uletěl přestup v LIS), 17.5. podána přes jejich web žádost o kompenzaci 600 EUR, během půlhodiny jsem obdržel mail s omluvou za zpoždění a potvrzením kompenzace v plné výši, dnes 7.6. to mám na účtu...
Já včera přiletěl s TAPem z Toronta, sice místo 330neo lítá jen A321LR ale business měli fajn. Akorát člověk musí vybrat throne seat (druhá a čtvrtá řada) jinak to je takový lepší premium economy :D hlavně mě překvapily letušky, docela šikovný a hodný! - čekal jsem spíš nadulený letušky jak v iberii...