Máte někdo zkušenost s vyřizováním ubytování k zakoupené letence od TAPu s delším přestupem v Lisabonu ? E-mail: info@globair.cz Rezervace letenek: flytap.com .
Mám vouchery za 20K, expirují v půlce června. Chtěli jsme jako rodina letět na Azory, ale aktuální ceny jsou dvakrát vyšší a nechce se mi dát TAP ani kačku navíc. To radši poletím skládačkou s easyJet. A teď babo raď, co s tím kreditem?
našel jsem letenky na září 2021 Praha - San Francisco cca 8600Kč, myslíte, že to bude reálné? V případě, že bude ještě travel ban, lze u Tap-u změnit termín zdarma? Na stránkách mají někde že ano a někde zase že se platí poplatek.
Osobně bych to do toho nešel, jednak na otevření USA to zatím vůbec nevypadá a za druhé u TAPu je téměř nemožné s podporou cokoliv vyřešit a navíc tou dobou už možná budou v insolvenci.
Tak uvidíme, někde psali že ten ban pro UK a Schengen by měli při stávajícím vývoji zrušit nějak v květnu ale co je jisté v dnešní době žejo. Já věřím že minimálně s očkováním nebo testem by to už na podzim šlo ale s nákupem pro jistotu ještě počkám, pokud to otevřou tak snad budou podobné akce i u jiných aerolinek.
To dobře děláš. Protože kupovat cestu do SF s TAPEm je hodně špatný nápad :-) 8600 Kč není rozhodně nijak omračující cena, která by opodstatnila to riziko.
Já si to myslel, s Tap zkušenosti nemám, zaujalo mě hlavně že je to z Prahy a za celkem dobrou cenu, protože do Californie moc toho z Prahy nelítá, většinou z Vídně a to už není tak pohodlný.
Mam San Francisco z Londyna s TAPem na tenhle srpen za 4tis otocku... let zrusen... budu resit na zacatku sprna posun na srpen 2022 a zmenim Londyn za Prahu... u Cancunu mi to takhle vyslo
Tak ja jsem dneska v ramci akce Ryanairu koupil Lisabon za 5 euro s tim ze zvazim jeste Azory ,nebo Madeiru ,pripade pujcime auto a zajedeme na sever Portugalska nebo naopak na Algarve .easyJet ma pomerne porad jeste dobre ceny na Madeiru TAP jsem zvazoval ale moc jsem se na to jeste nedival
Bože jak já miluju tyhle skrytý komentáře. Vlákno o TAPu, ale vrchní kolenovrt sem zase musí natlačit informaci o tom, jak si koupil Lisabon od Ryanairu. To je fakt neskutečná diagnóza.
Jo jenze TAP je portugalsky a s Lisabonu treba zrovna ta Madeira jde s TAPEM letet a zkus mi najit levnejsi let s Prahy do Lisabonu kdyz Ryanair ma Dublin za 5 euro a Lisanon pak taky za 5 euro a je to asi lepsi nez riskovat ten TAP
Jasně chápu. Cena je vždy nejdůležitější. Co na tom, že v tom Dublinu na sebe ty lety vůbec nenavazují. A mimochodem, těch letů z Prahy do Dublinu je taky spousta. Dvě rotace týdně. Koukám, že zase perlíš.
Tak jsem teď po nějaké době kontroloval letenky do JAR z akce z minulého listopadu a segment LIS - CPT je v obou směrech zrušený, je to u nich standardní, že nepošlou ani upozornění? :D
Tak jsem teď po nějaké době kontroloval letenky do JAR z akce z minulého listopadu a segment LIS - CPT je v obou směrech zrušený, je to u nich standardní, že nepošlou ani upozornění? :D
pokud si kupoval pres Flytap.com tak by upozorneni melo dorazit na 100%.. nejak se mi to nezda :D