Jednosměrný let - New York -> Los Angeles
Ahoj,
v termínu 21.6.2016 se snažím sehnat jednosměrný let z NY do LA. Nejlevnější se mi podařilo najít za 5500,- Kč s Delta Airlines. Nemáte někdo prosím zkušenost, případně tip na to, jak a kde by bylo možné sehnat levnější let? Jestli je to vůbec možné? Případně tip, zda se například nevyplatí s nákupem vyčkat, či dokonce kupovat až na poslední chvíli na letišti?
Moc díky!
Michael.
Zkus se podívat po letech do Las Vegas, bývají někdy výrazně levnější. Pak už přesun autobusem by neměl být problém.
Když jsem to sledoval loni, tak rozdíl byl teda dost výrazný. Bavím se o ceně okolo 70 USD do LV oproti 150-160 do LA. Neplatí to samozřejmě na víkendové lety, kde se zase cena trochu mění.
Nejvyhodnejsi je spojeni z Chicaga, ale je mi jasne ze urcite uz mas letenku do NYC (nebo tam bydlis).. Krome skvelych tipu od kolegu bych urcite sledoval US deals na SF..
www.secretflying.com/usa-deals/
www.secretflying.com je určitě dobré sledovat obecně, protože jsou dost aktuální a mají hodně tipů. V tomhle případě kdy má konkrétní datum a místo, tak je to hodně o náhodě.
Protože mě eDreams vypekl s letenkami do LA, musím se na západ dostat z NY. Má někdo zkušenost, kam se reálně mohou dostat cenově letenky nejlépe z JFK a okolních letišť do Kalifornie nebo Vegas na přelomu června a července? Je mně jasné, že chleba se bude lámat někdy na konci dubna/počátku května, ale co lze z historie čekat. Nebo existuje nějaký optimální routing? Situaci samo bedlivě sleduji, na očekávané akce je ale určitě brzy. Díky.