Ahoj, potřebovala bych poradit:) Letím poprvé s Lufthansou, konkrétně Praha- Istanbul. 1.) Když jsem to kupovala jako letenku Praha-Istanbul a je tam přestup v Mnichově, znamená to že během přestupu se nemusím starat o zavazadla? 2.) Na stránkách Lufthansy jsem četla něco o tom, že musím mít s sebou na check inu platební kartu, kterou jsem uskutečnila převod peněz..je to opravdu nutné? Neplatila jsem to svojí a asi by bylo komplikované si půjčovat cizí, která je ještě na jiné jméno.. Děkuju moc za všechny připomínky!:) .
Letos házel Swiss docela pěkný ceny... úroveň se za mě od LH moc neliší, ale ZRH je fajn na přestupování... nevýhoda je roaming (ale zas je free wifi) i celkem drahé občerstvení, salonky nic moc...
Ahoj, díky moc všem, jde mi samozřejmě především o ten dlouhý let, hodinu po Evropě a krátký přestup zvládnu jakkoli, to není podstatné. Nakonec asi i ten Swiss přes ZRH mi vychází líp časově. Jsem v situaci, že jsem si koupila letenky s Lufthansou, ale trochu posunuli časy, tak bych měla mít možnost si udělat změnu.
JJ, také jsem měla hodinu po Evropě (PRG_MUC) - LH vyrobila zpoždění 2,5 hod., navazující dlouhý uletěl. :D Ale kompenzace bez problému, proplacení nákladů za všechno možné taky.