Lufthansa
floodland napsal(a):Swiss. Už kvůli A220. Ale ono je v poslední době skoro všechno už lepší než LH.
A nejlepší je, když to pro Swiss letí Air Baltic. Stejný letadlo a hezčí letušky. :)
Letos házel Swiss docela pěkný ceny... úroveň se za mě od LH moc neliší, ale ZRH je fajn na přestupování... nevýhoda je roaming (ale zas je free wifi) i celkem drahé občerstvení, salonky nic moc...
Tak ta nevýhoda švýcarských letišť se dá snadno vyřešit, když všemožní prodejci eSIM nabízejí tu 1 GB zdarma, onde za dolar...
Ala napsal(a):Ahoj, díky moc všem, jde mi samozřejmě především o ten dlouhý let, hodinu po Evropě a krátký přestup zvládnu jakkoli, to není podstatné. Nakonec asi i ten Swiss přes ZRH mi vychází líp časově. Jsem v situaci, že jsem si koupila letenky s Lufthansou, ale trochu posunuli časy, tak bych měla mít možnost si udělat změnu.
JJ, také jsem měla hodinu po Evropě (PRG_MUC) - LH vyrobila zpoždění 2,5 hod., navazující dlouhý uletěl. :D Ale kompenzace bez problému, proplacení nákladů za všechno možné taky.
Jen hlásím, že nakonec to dopadlo tak, že na Swiss bylo možné přehodit jen zpáteční let, ale pro let tam mi šikovný a ochotný agent Lufthansy našel jinou možnost a přehodil mi to na Singapore Airlines, takže jsem spokojená.
Pokud by se dalo LAX vyměnit za SFO, tak na A350 by tam od jara měla lítat Allegris kabina. V rezervačním systému Lufthansy to je jasně vyznačeno. :)