Příruční zavazadlo
Pokud to dáš do příručáku, automaticky dostaneš klepeta Problémy budou i na skeneru s odbaveným zavazadlem, pokud máš možnost - napiš na letiště nebo minimálně aerolinku, jak postupovat.
S tímhle jsem se bohužel ještě nesetkal. Jde o to, že munice vypadá na skeneru stejně, ať je prázdná nebo ne. A procedura po odhalení je jasná.
Smutné slyšet bohužel bezpečnostní složky jsou dnes brány jako obsluha mcdonaldu a za chyby se v tomto případě tvrdě platí. Makety jsou také přísně zakázány
Zdravím, myslíte že mi Ryanair pustí bez placení do letadla batoh (jako to menší 35x20x20), který je 50x30x15 ale bude téměř prázdný ( = sroluju ho co nejvíc to půjde ) ?
O 15 a 10 cm víc?! Tohle malé zavazadlo mám přesně v povolených rozměrech a přesto mi ho přeměřovali. Záleží na tom, koho tam chytíš, ale tohle bych neriskovala.
Ahoj,
mozna je to hloupy dotaz, ale nevite, zda muzu v prirucnim zavazadne mit "heater" - nevim jak to presne cesky nazvat, ale proste takove to male topitko do elektriky? Diky moc
Ahojte,potrebujem radu..Chcem si kupit lacny kufor-ako prirucnu batozinu..Na Sportdirecte maju dva,oba stoja 12€..jeden vyska 48cm,druhy 58cm..48 sa mi zda malo,kedze clovek bojuje o kazdy cm a 58cm sa bojim..vacsinou asi príručka je 55cm..Ake mate skusenosti?Riesili tie TRI cm na letiskach?Dikes
najvacsia istota je ruksak:) kedze naozaj tie tri centimetre mozu riesit, hlavne pozor na kolecka, tie ked vytrcaju tak amen
Tip na stylové příruční zavazadlo nejen pro metrosexuála:
https://www.stream.cz/slavne-znacky/100 ... kabelku-světa
Dotaz, pustí mi v příručáku golfové míčky? Letíme do Irska a budeme tam jednou hrát a rád bych si vzal pár věcí z domova.
Proč by nepustili, vždyť je to plastová kulička. Nemá to ostré hrany, není to tekutina ani gel a i kdyby byl míček uvnitř tekutý, tak určitě nemá 100ml ;-)
Ahoj,
diskuze velmi zajimava :-D (nejvice se mi libil prispevek s prasky a kondomy).
Muj dotaz - jak je to s proteinovym praskem, popripade jidlem v prasku v kabinovem zavazadle. Prevazela bych to v neporusenem puvodnim obalu. Nekdo nejake zkusenosti?
Diky
Ahoj, také letím s RA - a mám dotaz na stativ k foťáku. Je tu někdo, kdo ho měl v příručáku? (10kg zavazadlo s sebou). Já osobně to jako zbraň nebo nebezpečný předmět neberu, ale kdo ví, co lidi na bezpečnotní kontrole. Stativ nemá žádné ostré hrany, ani kovové výstupky - je z plastku, krom šroubu na upevnění foťáku.
ale to ze letite s Ryanair je uplne jedno, vsetko zalezi od kontroly na letisku. Stativ by nemal byt problem, ja nosim so sebou, ale len taky mensi, cca 15 cm vysoky.
ve složeném stavu se bez problému vejde do batohu s předepsanými rozměry - 39cm ve složeném stavu.
Ahoj, mám podobný dotaz jako stativ, ale já potřebuju převézt notový stojan a hlavně příčnou a zobcovou flétnu, s Ryanairem do Edinburghu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Do příručního se to vejde, ale jestli to projde bezpečnostní kontrolou.
uplne to je jedno, ci to je Ryanair, alebo CSA. Zalezi od letiskovej kontroly. A ked to prejde v prirucnej, tak mozno pri tom stojane sa oplati investovat 300 CZK a hodit ten prirucak do podpalubia.
Díky :-) já bych to právě ideálně nechtěla dávat do podpalubí, kdyby to šlo. Je to všechno skladný, lehký, ale jsou to prostě kovový trubky (až na zobcovku, ta je plastová), teoreticky s nějakými kovovými výstupky, tak jestli mi to projde. Stojan možná nakonec ani nepovezu.
Tak kdyby to tu ještě někdy někdo hledal, z Prahy i Edinburghu mi napsali, že když se to vejde do palubního zavazadla, je to v pořádku. Tak snad :-)
nikca.svob napsal(a):Ahoj,
diskuze velmi zajimava :-D (nejvice se mi libil prispevek s prasky a kondomy).
Muj dotaz - jak je to s proteinovym praskem, popripade jidlem v prasku v kabinovem zavazadle. Prevazela bych to v neporusenem puvodnim obalu. Nekdo nejake zkusenosti?
Diky
Naprosto v pohodě. Jen v Izraeli s tím můžou dělat problémy, pokud je to nad 100 gramů/sáček.
ahoj, chtěla bych vědět, jestli originálně zabalený plážový přístřešek v kruhové tašce (průměr cca 63 cm, výška 5-6 cm, váha cca 1 kg včetně kruhové sklolaminátové konstrukce) lze považovat za palubní zavazadlo? v zavazadlovém prostoru by ho už nikdo nikdy nenašel. liší se to u jednotlivých aerolinek? díky za info