Ethiopian MXP-DAR-BOM//BKK (čo všetko sa dá s týmto tarifom)
Okrem trasovania, ktoré je na hlavnej stránke (a ktoré už mám kúpené - s tým rozdielom, že bez Phuketu, z BKK preletíme inam) som na secretflying našiel, že s týmto dumpom sa dá nakombinovať veľa vecí - napr trasa FCO-JNB / DUR-LAX / PEK-FCO za niečo cez 400€ (keby som to vedel skôr, tak kúpim asi to, dokúpim LAX-PEK za míle a mám cestu okolo sveta).
Našli ste niekto ešte niečo zaujímavé? (ideálne niečo, kvôli čomu by som si povedal, že "ok, pôjdem teda do tej Juhoafrickej republiky ešte raz, keď je k tomu aj toto všetko a za tie prachy" )
Patrej, už tu bylo leccos napsáno. Da se opravdu levne NBO, DAR, JNB.
Když se upustí nejake palivo, dostanes se třeba na Zanzibar a zpet za 150.
Ono, čo som našiel a prišlo mi relatívne zaujímavé, je Rím-(Adis Ababa)-Johannesburg // Durban-(Dubai)-Sydney // Bangkok-(Adis Ababa)-Rím za 545€
Je ale pravda, že vytankovať to nejakým chvostíkom som neskúšal (a to som pritom o ET vedel )
Btw jak je to s temi milemi...da se potom neco u TK za to udelat? Treba jen VIE-IST nebo tak...nebo to lepsi hodit k Aegeanu? Tam by za to bylo co? Ja jinak sbiram do LH, ale tam to bude slabota.
http://www.secretflying.com/2016/05/open-jaw-milan-italy-africa-asia-e300-roundtrip/
Vyzerá to na rovnakú chybu, rôzne destinácie. Predpokladám, že by mohli ísť aj iné destinácie/kombinácie (rovnako ako naposledy). Nebude sa s tým niekto hrať?
Je to jednoduchý 2x dump, problém je spíše v tom najít vyhledávač, který tě nechá vystavit letenky pod EK. Destinace si vesměs můžeš nastavit libovolně.
Ono se to obejde i bez té Indie. Myslím, že je to celkem zbytečná zastávka - další vízum, možná by chtěli vidět i očkování proti žluté zimnici, když se letí přes Afriku, nevím...
Každopádně tam jde narvat rovnou DAR-BKK nebo NBO-BKK apod., záleží, jaké je base fare na jednotlivých segmentech, za vyšší cenu lze začínat ve VIE, což mi přijde rozumnější.
Pravda.. Ráno mi tam asi niečo ušlo
Pre tých, čo majú Thajska a JV Ázie dosť, tak sa to celkom dobre dá spojiť aj s Čínou:
PEK/PEK, SHA/SHA. SHA/PEK, HKG/SHA